Lars Aslan Rasmussen til BDS: -Tak for at minde mig om at købe israelsk rødvin

Boycott, Divestment, Sanctions (BDS) i Danmark opfordrede folketingsmedlem Lars Aslan Rasmussen til at boykotte Israel. Svaret er ikke til at tage fejl af...
Boycott, Divestment, Sanctions (BDS) i Danmark opfordrer folketingsmedlem Lars Aslan Rasmussen, Socialdemokratiet (S). (Foto: Lars Aslan Rasmussen, Facebook)
«Alle har brug for at læse om Israel på miff.dk.» Hvis du er enig, har vi brug for dig som medlem af MIFF så skoleelever og andre kan få gratis adgang til israelske perspektiver på dansk. Kun en lille andel af vores internetbrugere er medlemmer. Klik her for at registrere dig nu (fra kr. 3,- per uge)

Folketingsmedlem Lars Aslan Rasmussen (S) er Israel-ven. Alligevel har BDS i Danmark opfordret ham til boykot af Israel.

Aslan Rasmussen’s svar til BDS er ikke til at tage fejl af:

Se hele Aslan Rasmussen’s Facebook opslag her:

I de her tider hvor alt er vendt på hovedet, er det så skønt når noget er som det plejer.I dag begyndte jeg igen at…

Publisert av Lars Aslan Rasmussen Onsdag 29. april 2020

MIFF opfordrer alle Israel-venner til at støtte op om Israel. Meld dig ind i MIFF allerede nu. Hjælp os med at stå op for Israel – sammen er vi stærke.
Frem til 31. maj får nye medlemmer bogen Ta jøden gratis hjem med posten.
(gælder ved betaling for ét års medlemskab)
Klik her for at blive medlem:
https://giver.miff.dk/bli-medlem

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Ingen indlæg at vise