Alle artikler

USA sanktionerer Hamas’ finansielle netværk

– Hamas har genereret enorme indtægter via hemmelige investeringer mens de har destabiliseret Gaza, hvor indbyggerne lever under barske vilkår og meget dårlig økonomi, udtaler Elizabeth Rosenberg, assisterende finansminister for terrorfinansiering og finansiel kriminalitet.

Dokumentaren ‘The Devil Speaks – Eichmann’s Lost Confession’ afslører tabt interview

I dokumentaren afsløres et længe skjult og chokerende interview udført af nazistisk journalist med Adolf Eichmann i Argentina. I interviewet taler Eichmann åbenhjertigt om sin operationelle rolle under Holocaust og modsiger eget udsagn under sin retssag om at han blot var en bureaukrat, der fulgte ordrer. Dokumentaren belyser også de skjulte motiver bag optagelsernes forsvinden.

Borussia Dortmund er blevet en vigtig spiller i kampen mod antisemitisme

– Det er ikke nok at tage et fodboldhold eller fans med til Auschwitz – det vil ikke i sig selv ændre på hvad der sker på- og uden for banen. Folk skal se Auschwitz efter de har lært og forstået historien. Først må du give dem værktøjerne til at kunne håndtere det de ser, siger Daniel Lorcher, leder af Dortmunds Corporate Responsibility.

Kan Hamas’ propaganda bringe Israels venskab med arabiske lande i fare?

Optøjerne på Tempelbjerget har stået på i flere år. I år ser det ud til, at terrorgruppens kampagne om at “Al Aqsa er i fare” har spredt sig til hele den muslimske verden og affødt hårde fordømmelser af Israel. Alt det sker mens Israel og flere arabiske lande er ved at opbygge et dybt og tæt venskab. Kan Hamas mon true venskabet?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp