Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Hverv et nyt MIFF-medlem – hjælp os med at nå 1.300 medlemmer i Danmark

MIFF under støttemarkering for Israel i Grimstad i Norge, maj 2024. (Foto: Privat)
Hvert eneste nyt MIFF-medlem er som en stjerne, der oplyser en sort himmel - Israel og det jødiske folk har mere end nogensinde brug for, at vi lyser himlen op med flere MIFF-stjerner.

Fra september 2023 til juni 2024 er MIFF i Danmark vokset med 42%.

Agurketiden er over os og selvom det danske vejr ikke altid er med os, er vi inde i en tid, hvor de fleste danskere gearer ned eller holder ferie med venner og familie. Derfor håber vi at du vil bruge et par minutter på at fortælle dem om konsekvenserne af eksplosiv antisemitisme og Israel-had.

Siden Danmarks første handleplan mod antisemitisme blev lanceret i 2022, er hadet mod danske jøder steget. Men siden Israel blev udsat for den værste massakre mod jøder siden Holocaust, er antisemtismen i Danmark eksploderet.

Derfor har regeringen vedtaget 12 nye initiativer i kampen mod antisemitisme, som justitsminister Peter Hummelgaard begrundede således: – Europa og resten af verden oplever i denne tid en epidemi af antisemitisme, som er dybt bekymrende. Gang på gang kan vi læse om chikane og trusler mod jøder eller om hærværk med antisemitisk motiv. Hagekors malet på døre eller på gader. Jødehad på sociale medier. Medier kan berette om, at en 12-årig pige i Frankrig er blevet voldtaget – angiveligt fordi hun er jøde. Det er modbydeligt. Det er skræmmende. Og det skal stoppes. Danmark skal være et land, som er trygt for alle. Derfor har regeringen og alle Folketingets partier i dag præsenteret en række nye initiativer i kampen mod antisemitisme. Vi vil bl.a. give politiet mulighed for at skærpe straffen for hadforbrydelser i en tidsbegrænset periode, og vi vil sætte stærkere ind over for antisemitisme på sociale medier.

Tænd et lys af håb i mørket – Israel er det mest misforståede land i verden og det jødiske folk er den mest udsatte minoritet, der findes.

Siden 1978 har MIFF stået op for Israel og formidlet valid information om verdens eneste jødiske stat.

Hvert eneste nyt MIFF-medlem er som en stjerne, der oplyser en sort himmel – Israel og det jødiske folk har mere end nogensinde brug for, at vi lyser himlen op med flere MIFF-stjerner.

Bliv medlem her eller send navn, adresse, telefonnummer og e-mail til post@miff.dk

Tusind tak for din støtte og rigtig god sommer (forhåbentligt uden regn).

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem