Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

IDF fandt Orión, Hanan og Michel myrdet i Gaza

28-årige Amit elsekde at designe tøj. Den 7. oktober nåede hun at ringe til sin far da terroristerne kidnappede hende. For få dage siden fandt Israels forsvarshær Amit myrdet i Gaza i UNRWA-ejendom. Her bliver Amit begravet i Israel, 19 maj 2024. (Foto: Flash90)
Michel forsøgte at redde sit 4-årige barnebarn fra terroristerne, Hanan var far til 2 børn og fransk-mexicanske Orion deltog i musik festival med sin israelske kæreste. Terroristerne kidnappede dem. nu har Israels forsvarshær (IDF) fundet dem myrdet i Gaza.

Den 7. oktober 2023, blev Israel udsat for den værste massakre mod jøder siden Holocaust. Siden er antallet af massakre-ofre fortsat med at stige i takt med flere myrdede massakre-ofre bliver fundet.

I løbet af få dage har Israels forsvarshær (IDF) fundet 7 myrdede gidsler i Gaza.

I Gaza fandt IDF fransk-mexicanske Orión Hernández Radoux på 30 år som deltog i Super Nova Festival med sin 23-årige kæreste Shani Louk, Hanan Yablonka på 42 år, der var far til to børn og 59-årige Michel Nisenbaum som forsøgte at redde sit 4-årige barnebarn fra terroristerne. De var alle blevet kidnappet og myrdet af terroristerne under den værste massakre mod jøder siden Holocaust.

Michel forsøgte at redde sit lille barnebarn fra terroristerne, fransk-mexicanske Orión blev kidnappet fra Super Nova Festival og Hanan var far til to børn. De blev alle myrdet under den værste massakre mod jøder siden Holocaust.

Dermed brast håbet om at kunne redde dem hjem i live. Det menes at de blev myrdet under 7. oktober-massakren mod Israel og herefter kidnappet til Gaza. Fangede terrorister har fortalt at de blev lovet 70.000 kr for hvert gidsel de tog med sig til Hamas-kontrolleret Gaza.

IDF og Israels interne efterretningstjeneste Shin Bet, har samarbejdet om at redde de myrdede gidsler hjem.

Flere gidsler fundet i UNRWA ejendom, for få dage siden fandt IDF 52-årige Ron Benjamin, 23-årige Shani Louk som blev symbolet på de kvindelige gidslers skæbne efter terroristerne viste hende halvnøgen frem på ladet mens folk i Gazas gader skyttede på hendes blodige hoved. IDF fandt også 58-årige Itzhak Gelerenter og 28-årige Amit Buskila, som nåede at ringe til sin far inden terroristerne kidnappede hende. Hendes far hørte hvordan hun tiggede dem om at skåne hendes liv. Gidslerne blev fundet myrdet i en tunnel, der var blevet gravet inde i en UNRWA-ejendom.

125 gidsler tilbage i Gaza – hvor mange af dem er i live? Det kan ingen svare på. De fleste gidsler frygtes at være blevet myrdet.

Israel præsident siger at alle gidslerne skal hjem: – Det er vores pligt som land at bringe alle gidslerne hjem.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem