Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Trods 7. oktober massakren – Israel på femtepladsen i World Happiness Report

Familie og venner siger farvel til israelsk-filippinske Cedric Green som belv dræbt i Khan Yunis (Gaza), da et panserværnsmissil ramte bygningen han befandt sig i. (Foto: Eitan Elhadez-Barak/TPS), Tel Aviv, 25. januar 2024.
Trodes terrorkrigen mod Israel, er den jødiske stat landet i top fem sammen med Danmark, Sverige, Island og Finland

MIFF har skrevet utallige artikler om den værste massakre mod det jødiske folk siden Holocaust.

Mord, voldtægter, tortur og kidnapninger, den 7. oktober 2023, stormede flere tusind terrorister ind over grænsen fra Gaza. Terroristerne myrdede, halshuggede, voldtog, lemlæstede og brændte over 1.200 babyer, børn, kvinder, ældre og mænd. Flere tusind blev såret og over 250 blev taget som gidsler til Gaza.

Israelske flygtninge, massakren har efterladt Israel i chok og sorg – omkring en halv million israelere er blevet flygtninge, flere af dem er flygtet til Danmark. Flere hundrede tusind israelere trues også af økonomisk ruin.

Israel under angreb fra flere fronter, siden massakren er Israel blevet udsat for flere tusind raketangreb fra flere fronter. Israel udsættes også for international dæmonisering fra FN, medier, politikere, NGO’er og andre – listen er lang.

Israel i top fem sammen med Danmark, Sverige, Island og Finland i seneste World Happiness Report (WHR), dvs. at Israel kun er faldet én plads i forhold til 2023 (målt før 7. oktober-massakren). Herefter følger Holland, mens Norge ligger på en syvendeplads efterfulgt af Luxembourg, Schweiz og Australien.

I rapporten står desuden at hvis Israels placering udelukkende havde været baseret på 2023, og ikke var et gennemsnit af de sidste 3 år, ville de være faldet til en 19. plads.

Ud over Israels overraskende høje placering sammen med de skandinaviske lande, fandt rapporten en signifikant forskel mellem de unge og ældre respondenter, skriver i24NEWS.

I 2024 ligger USA på en 23. plads, mens Canada er landet på en 15. plads, Tyskland ligger på en 24. plads. Frankrig på en 27. plads, Spanien er landet på en 36. plads, mens Italien ligger på plads nr. 41.

Israel helt i top i forhold til resten af Mellemøsten, mens den jødiske stat ligger i topfem, ser billedet helt anderledes ud hos deres arabiske naboer. Afghanistan ligger på plads 143, Libanon er landet på plads nr. 142. Jordan ligger på 125 og Egypten på 127. De palæstinensiske selvstyre områder (de palæstinensiske myndigheder har kontrolleret Område A & B i Judæa og Samaria siden 1993), ligger på en 103. plads, mens Iran er landet på en 100. plads.

* The World Gallup Polls blev udført i 2021-2023 og er baseret på respondenternes svar. Landene blev derefter rangeret på baggrund af et gennemsnit af svarene, kombineret med WHR’s evaluering af BNP pr. indbygger, social sikring, sund forventet levealder, frihed, generøsitet og korruption.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem