Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Terrorplaner mod jøder og israelere i EU afværget

Siden 7. oktober-massakren mod Israel er antisemitismen steget til uanede højder i verden. Jødiske samfund er truet og bange som aldrig før. (Foto: the kincaidibles, flickr)
Sikkerhedsmyndigheder i Østrig og Bosnien fandt våben- og ammunitionslagre hos de anholdte

Sikkerhedsmyndighederne i Østrig og Bosnien har anholdt afghanske og syriske statsborgere, hvoraf flere af havde udgivet sig for at være flygtninge.

Sikkerhedsmyndighederne fandt våben- og ammunitionslagre hos de anholdte, skriver i24NEWS.

Terrortruslen mod jødiske- og israelske mål eksploderet siden 7. oktober-massakren mod Israel, terrortruslen/antisemitismen er steget gobalt, inkl. Danmark.

Kalashnikov-geværer, pistoler, ammunition og billeder af jødiske/israelske mål i Europa, i en nylig rapport udgivet af Wall Street Journal (WSJ) er også hidtil urapporterede undersøgelser fra utlimo 2023.

Politiet i Østrig og Bosnien har anholdt to grupper af syriske og afghanske statsborgere – nogle af dem var flygtninge, mens andre udgav sig for at være flygtninge. Sikkerhedsmyndighederne fandt Kalashnikov-geværer, pistoler, ammunition og billeder af jødiske/israelske mål i Europa på nogle af de anholdte mobiltelefoner.

I Italien blev 3 palæstinensere anholdt, mistænkt for at planlægge terrorangreb mod militære og civile mål. De anholdte menes at være tilknyttet Fatahs militære fløj, terrorgruppen Al Aqsa Martyr Brigaderne. Terrorgruppen står på terrorlisten i EU, Israel og USA. Det skal tilføjes at Fatah er partiet som kontrollerer de palæstinensiske myndigheder (PA), der i årtier er blevet finansieret af dine og alle EU-skatteydernes skattekroner. PA finansieres også af Danmark, USA og andre donorlande.

Ifølge WSJ-rapporten er efterforskerne bekymrede for at terrorgtruslen i Europa vil stige yderligere.

Tyskland advarer, ultimo 2023 advarede landets interne efterretningstjeneste om, at krigen i Gaza kunne få terrortruslen mod jødiske/israelske mål til at stige yderligere. Tysk politi har udført anti-terror operationer mod lokale Hamas-celler, der længe har holdt til i landet. Ifølge WSJ har tysk politi udtalt, at terrorgrupper som Hamas og Hizbollah i samarbejde med deres europæiske samarbejdspartnere har brugt Gaza-krigen til at sprede propaganda, rekruttering og især fundraising. Terrorgrupperne har også været aktive på sociale medier og hjulpet med at organisere anti-israelske demonstrationer, hvoraf mange blev organiseret i Europa.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem