Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

PA misbruger bistand fra USA til udbetaling af terrorløn til dømte terrorister som har myrdet israelere og amerikanere

Mens Biden-administrationen pumper millioner ind i den palæstinensiske regering, allokerer de palæstinensiske myndigheder astronomiske beløb til udbetaling af terrorløn (Pay for Slay) til dømte terrorister som har myrdet israelske børn, kvinder og mænd. (Foto: 401(K) 2012, 8. nov 2011, flickr)
Jf. USA's Taylor Force Act lov fra 2017, må USA ikke udbetale bistand til de palæstinensiske myndigheder (PA) som misbruges til at udbetale terrorløn til dømte terrorister som har myrdet israelere - PA fortsætter misbruget ved at udbetale terrorlønnen kontant.

De palæstinensiske myndigheder (PA) misbruger ikke kun dansk bistand til jihad skolepensum som oplærer børn i at blive terrorister som ofre livet i selvmordsangreb, til udbetaling af terrorløn til terrorister som har myrdet israelske børn, kvinder og mænd i terrorangreb, til terroropildning og meget andet, som MIFF har skrevet om igennem flere år. I går kunne MIFF fortælle at PA-præsident Mahomud Abbas igen og igen lover at udbetaling af terrorløn til terrorister som har myrdet israelere, vil fortsætte for enhver pris. Alligevel fortsætter Danmark udbetaling af bistand til de palæstinensiske myndigheder (PA).

PA misbruger også bistand fra USA, det viser sig at PA allokeret flere hundrede millioner dollars til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden og terroristernes familier, selvom Biden-administrationen pumper amerikanernes skattepenge ind i den palæstinensiske regering, ifølge en ikke-offentlig rapport fra USA’s udenrigsministerium til Kongressen, som Washington Free Beacon har fået adgang til.

Rapporten som blev offentliggjort den 10. maj, beskriver, hvordan den palæstinensiske regering overtræder amerikansk lov som skal forhindrer PA i at modtage amerikansk PA-bistand, så længe PA udbetaler terrorløn (Pay for Slay) til dømte terrorister som har myrdet israelere. Den senest tilgængelige rapport er fra 2019, hvor PA brugte over 150 millioner dollars (svarende til over 1 milliard kroner) givet af USA’s skatteydere til udbetaling af terrorløn til dømte terrorister. PA allokerede yderlige 191 millioner dollars (svarede til over 1,3 milliarder kroner) til martyrenes familier – dvs familier af terrorister som døde mens de udførte terrorangreb mod israelere og amerikanere. Intet tyder at PA vil stoppe udbetaling af terrorløn og de palæstinensiske ledere lægger ikke skjul på at de støtter Pay for Slay politiken – også på den internationale scene, alligevel fortsætter Danmark, USA og andre PA donorlande med at pumpe milliarder af skattekroner ind i PA som fortsætter med at misbruge astronomiske summer. Til forskel for Danmark, skriver amerikanske medier om misbruget. I Danmark blev der helt ubemærket holdt en stor Folketingsdebat om PA’s misbrug af danskernes skattekroner den 5. maj 2021, hvor MIFFs information om hvordan PA misbruger bistanden blev fremhævet.

Trods overvældende beviser for at PA misbruger danskernes skattekroner, valgte et flertal at lade misbruget fortsætte – se debatten her.

Se hvilke partier stemte for/imod at lade PA fortsætte med at misbruge danske skattekroner.


“PA har ikke stoppet udbetaling af terrorløn til terrorister som har begået terrorangreb mod israelske og amerikanske statsborgere, efter terroristerne har været igennem retssystemet og er blevet retfærdigt retsforfulgt og fængslet for terrorangrebene som de har begået. PA er heller ikke stoppet med at udbetale terrorløn til familierne af terrorister som er døde mens de har begået terrorangreb,” konkluderede USA’s udenrigsministerium. PA udbetaler terrorlønnen kontant iet forsøg på at skjule deres Pay for Slay politk og forhindre det internationale samfund i at holde PA ansvarlig for misbruget af bistand fra deres internationale donorlande, ifølge USA’s udenrigsministerium.

Rapporten kommer samtidig med Biden-administrationen presser på for at USA skal give PA endnu flere midler. USA’s bistand til PA blev stoppet under Trump-administrationen fordi PA fortsatte deres Pay for Slay politik. Alene i 2021 kan 360 millioner dollars (svarende til over 2,5 milliarder kroner) være blevet udbetalt til PA i strid med amerikansk lov, også kendt som Taylor Force Act, som forbyder den amerikanske regering at give palæstinenserne hjælp, så længe de udbetaler terrorløn. Biden-administrationen fastholder, at hjælpeprogrammerne ikke overtræder loven, selvom det er uklart, hvilke sikkerhedsforanstaltninger der er indført for at sikre, at PA ikke misbruger amerikansk lov. USA’s Udenrigsministerium bekræfter, at ingen “økonomiske støttemidler” til PA er blevet tilbageholdt som følge af Taylor Force Act.

“Biden-administrationen er stærk modstander af PA’s Pay for Slay politik og har konsekvent engageret sig i at få de palæstinensiske myndigheder (PA) for at stoppe Pay for Slay,” siger talsmand for udenrigsministeriet til Free Beacon. Det amerikanske agentur for international udviklingsbistand i Judæa og Samaria (Vestbredden) og Gaza siger at “bistanden er implementeret i overensstemmelse med amerikansk lovgivning.”

Republikanerne i USA’s Kongres er uenige i vurderingen. Sen. Ted Cruz (R., Texas), siger Biden-administrationen kan ikke garantere, at PA ikke bruger amerikanske midler som en del af sit terrorfinansieringsprogram (Pay for Slay). Siden PA ændrede deres udbetaling af terrorløn til at foregå kontant, er det blevet endnu sværere at spore pengeoverførslerne som finansiere PA’s Pay for Slay politik.

“Biden-administrationen er ideologisk forpligtet til at løfte den palæstinensiske regering og hælde penge ind i de palæstinensiske selvstyreområder,” sagde Cruz til Free Beacon. “De har gjort det, mens de tydeligvis vidste, at den samme palæstinensiske regering opildnede til terror og brugte penge til at belønne terrorangreb mod israelere og amerikanere. Det er fuldstændig uacceptabelt.”

PA “foretager nu kontante udbetalinger og modtagerne, de dømte terrorister og deres familier, kan ikke sætte pengene ind på deres bankkonti i Judæa og Samaria (Vestbredden) og Gaza”, det skyldes israelsk lov som forhindrer finansielle institutioner i at støtte PA’s Pay for Slay politk, ifølge USA’s udenrigsministerium.

PA’s præsident, Mahmoud Abbas, og PA’s premierminister Mohammed Shtayyeh støtter PA’s Pay for Slay politik og siger åbent, at de ikke vil stoppe udbetaling af terrorløn, trods pres fra det internationale samfund om at stoppe udbetaling af terrorløn til terrorister. Både Abbas og Shtayyeh sagde ifølge rapporten, at “PA er forpligtet til at fortsætte udbetalinger til fanger, inkl. dem som er dømt for terrorhandlinger,”.

Eksempelvis forpligtede Shtayyeh sig offentligt i marts 2021, sig til at fortsætte udbetaling af terrorløn til palæstinensiske terrorister og ‘martyrer’, selvom Israel fortsætter med at trække beløbene fra PA’s skatteindtægter,” bemærker rapporten (jf. Oslo-aftalerne indgået i 1990’erne, er Israel forpligtet til at inddrive skatteindtægter på vegne af PA).

PA skjuler ikke deres Pay for Slay politik. I september 2021, under sin tale til FN, sagde PA’s præsident Abbas: – Hvorfor skulle vi præcisere eller retfærdiggøre vores bistand til familier til af terrorister eller ‘martyrer’, som er ofre for besættelsen og dens undertrykkende politik? Vi kan ikke svigte vores folk, og vi vil fortsætte vores kamp for at befri alle vores fanger.

Opildning til terror fortsætter i PA’s skolepensum – USA’s udenrigsministerium konkluderede også, at den palæstinensiske regering fortsat oplærer skolebørn til at ofre livet som terrorister i deres jihad skolepensum og selv der sket en reform i PA’s skolepensum: “Tilskyndes der fortsat til terror og glorificering af vold og terror i PA’s skolebøger.” Bestræbelserne på at reformere PA inkluderer ikke planer om at reducere PA’s opildning til terror, vold og had mod Israel. Også EU er nået til samme konklusion

Udenrigsministeriet fortalte lovgiverne i deres seneste rapport, at administrationen “på alle niveauer… fortsætter med at engagere PA privat for at afslutte denne afskyelige praksis.”

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem