Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

En dræbt og syv såret i raketangreb fra Libanon

Her bliver ofrene evakueret efter raketangrebet fra Libanon, 4. marts. (Foto: MDA)
Raketten ramte en frugthave i Israel hvor flere gæstearbejdere arbejdede

En thailandsk gæstearbejder blev dræbt og syv blev såret, da raketangrebet fra Libanon ramte frugthaven som de var ved at arbejde i tæt på Margaliot i Nord-Israel.

Ifølge ambulancetjenesten Magen David Adom (MDA) blev en thailandsk mand i 30’erne dræbt ved angrebet. To af de sårede er i alvorlig tilstand, fire er moderat såre, en er lettere såret.

Det menes at alle ofrene er thailandske gæstearbejdere.

Siden 7. oktober-massakren mod Israel, hvor flere tusind terrorister stormede ind over grænsen fra Hamas-kontrolleret Gaza og gik angreb mod forsvarsløse babyer, børn, kvinder, ældre og mænd, er Israel blevet udsat for flere tusind raketangreb fra flere fronter. Raketangrebene koster både liv og sætter ar på indbyggernes sjæl. Derudover er flere hundrede tusind israelere blevet evakueret fra deres hjem og er reelt blevet flygtninge i deres eget lande. Alene i Nord-Israel er over 60.000 israelere blevet evakueret.

Danmark må fordømme Hizbollahs dødelige angreb mod Israel og kræve øjeblikkelig implementering af FN-resolution 1701FN-resolution 1701 af 11. august 2006 (som Danmark var med til at støtte) lagde det diplomatiske grundlag for at afslutte Anden-Libanonkrig. Det er vigtigere end nogensinde, at Danmark aktivt støtter resolutionen og kræver den overholdt efter systematiske brud.

Ingen taler om de israelske flygntinge, der er flygtet til Danmarkknap en halv million israelere er blevet flygtninge – flere af dem er flygtet til Danmark. Samtidig er tavsheden fra danske politikere og medier larmende! Det Jødiske Samfund i Danmark forsøger at hjælpe dem så godt de kan med basale behov som mad, bolig og lægehjælp – hvor er du Danmark? Hvor er din støtte til børn, kvinder og mænd i nød?

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem