Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Israel udsat for flere raketangreb fra Libanon

Sådan ser det ud, når Israel angribes af raketangreb fra Libanon. Hvad ville du gøre hvis du blev udsat for gentagne raketangreb? 26. februar 2024. (Foto: Flash90)  
Raketangrebene kom dagen efter Israel blev angrebet af 60 raketangreb fra Libanon

I morges blev Nord-Israel udsat for flere raketangrb fra Libanon, oplyser Israels forsvarshær (IDF).

I skrivende stund er der ingen meldinger om fysiske skader, men hvert eneste raketangreb giver indbyggerne permanente ar på sjælen.

Terrororganisationen Hizbollah har påtaget sig ansvaret og tilføjer at deres mål var en IDF-base med følsom flyvekontroltjeneste som de har angrebet gentagne gange.

Den iransk-støttet terrororganisation udtaler at deres angreb mod Israel var svar på Israels luftangreb tæt på Baalbek i Øst-Libanon.

I går angreb Hizbollah Nord-Israel med 60 raketangreb. Et af raketangrebene eksploderede tæt på en bus fyldt med passagerer, heldigvis kostede det ikke liv.

Siden 7. oktober-massakren mod Israel, hvor flere tusind terrorister stormede ind over grænsen fra Hamas-kontrolleret Gaza og gik angreb mod forsvarsløse babyer, børn, kvinder, ældre og mænd, er Israel blevet udsat for flere tusind raketangreb fra flere fronter. Raketangrebene koster både liv og sætter ar på indbyggernes sjæl. Derudover er flere hundrede tusind israelere blevet evakueret fra deres hjem og er reelt blevet flygtninge i deres eget lande. Alene i Nord-Israel er over 60.000 israelere blevet evakueret.

Danmark må fordømme Hizbollahs dødelige angreb mod Israel og kræve øjeblikkelig implementering af FN-resolution 1701, FN-resolution 1701 af 11. august 2006 (som Danmark var med til at støtte) lagde det diplomatiske grundlag for at afslutte Anden-Libanonkrig. Det er vigtigere end nogensinde, at Danmark aktivt støtter resolutionen og kræver den overholdt efter systematiske brud.

Ingen taler om de israelske flygntinge, der er flygtet til Danmark, knap en halv million israelere er blevet flygtninge – flere af dem er flygtet til Danmark. Samtidig er tavsheden fra danske politikere og medier larmende! Det Jødiske Samfund i Danmark forsøger at hjælpe dem så godt de kan med basale behov som mad, bolig og lægehjælp – hvor er du Danmark? Hvor er din støtte til børn, kvinder og mænd i nød?

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem