Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Baby Kfir har siddet fanget i 105 dage – i dag fejrer han 1-års fødselsdag uden kage eller kram

Babystolen er tom og venter på at baby Kfir kommer hjem til sin 1-års fødselsdag. Baby Kfir er det yngste gidsel i Gaza. Han har siddet fanget i 105 dage, dvs. en fjerdel af sit liv. Han blev taget som gidsel sammen med sin mor, far og 4-årige bror af bevæbnede terrorister, der havde infiltreret deres kibbutz under 7. oktober-massakren mod Israel. Her ses fejring af den mest triste 1-års fødselsdag på Kidnapped Square i Tel Aviv, med krav om at alle gidslerne frigives, Tel Aviv, 13. januar 2024. (Foto: Gideon Markowicz/TPS)
I dag fejres den mest triste 1-års fødselsdag for det yngste gidsel i Gaza.

Den 7. oktober gik det hjerteskærende klip rundt i verden af en rædselslagen israelsk mor omringet af bevæbnede terrorister, mens hun krammede sine små rødhårede drenge. Terroristerne havde infiltreret familiens kibbutz (Nir Oz) og tog dem som gidsler til Gaza. Siden har der ikke været livstegn fra familien.

Yngste gidsel – hele familien Bibas (mor, far og deres to små drenge), blev kidnappet under 7. oktober-massakren mod Israel, hvor flere tusind terrorister trængte ind i Israel fra Gaza. Terroristerne gik til angreb mod forsvarsløse babyer, børn, kvinder, ældre, syge, handicappede og mænd. Over 1200 blev myrdet, mange blev voldtaget og udsat for bestialsk tortur før de blev myrdet. Massakren blev filmet af terroristerne og freelance journalister og delt på sociale medier.

Mindst 250 blev taget som gidsler til Gaza – familien Bibas’ yngste barn hedder Kfir, han var kun 9 måneder gammel, da han blev kidnappet og er det yngste gidsel.

Den mest triste 1-års fødselsdag i verden – dag fylder Kfir 1 år uden kage, kram eller gaver. Han har siddet fanget som gidsel i 105 dage, dvs. en fjerdedel af sit liv.

I dag blev den mest triste 1-års fødselsdag i verden markeret. Flere steder i Israel og i verden blev baby Kfir mindet i projekt Babys of Life.

I stedet for at kunne kramme Kfir på sin store dag, fejres han med en ubærlig smerte.

Ingen international organisation, inkl. Røde Kors eller UNICEF har stået op for Kfir eller besøgt ham.

Det vides ikke om Kfir eller hans familie er i live.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem