Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Dansk korrespondent flygtede med familien af frygt for Hizbollah-angreb

I aftes måtte Kristeligt Daglbads korrespondent flygte med sin familie af frygt for Hizbollah-angreb i byen Haifa. (Foto: Skærmdump: https://nyheder.tv2.dk/live/udland/2023-10-12-krig-mellem-israel-og-hamas)
Hamas-massakren i Israel har kostet over 1,300 livet - flere af ofrene er udlændinge. Over 3,000 er såret, utallige er savnet og mindst 150 er taget som gidsler til Hams-kontrolleret Gaza. Flere af gidslerne er udlændinge - en dansker frygtes også at være blandt dem.

Siden den forfærdelige Hamas-massakre ramte Israel i lørdags, har MIFF skrevet utallige artikler om grusomhederne, der nu begynder at komme frem i lyset.

I skrivende stund har terrorgruppens massakre kostet ove 1,300 børn, kvinder, ældre og mænd livet – flere af ofrene er udlændinge. Over 3,000 er såret, utallige er savnet og mindst 150 børn, kvinder, ældre og mænd er taget som gidsler til Gaza, som Hamas har haft fuld kontrol over siden 2007. Flere af gidslerne er udlændinge, inkl. en dansk 69-årig mand.

Derudover er flere israelske byer blevet udsat for raketregn med flere tusind raketangreb.

I aftes nåede raketalarmerne til Haifa, hvor mellemøstkorrespondent Allan Sørensen bor med sin familie. I aftes måtte han flygte med familien af frygt for Hizbollah-angreb: – Mens vi opholder os i beskyttelsesrummet, får vi indikationer fra de lokale myndigheder om, at der har været en infiltrering af Hizbollah-krigere fra Libanon, som er fløjet ind i Israel med paragliders, og at de er landet lige i mit område

Familien låb ud i bilen og kørte til Tel Aviv. Efterfølgende viste det sig heldigvis, at Hizbollah-terroristerne ikke var trængt ind i Haifa, skriver TV2.

Allen Sørensen tilføjer: – Det var højst sandsynligt kun en drone, som var trængt ind over israelsk luftrum, og en raket fra Gaza, som landede i et ubebygget område.

Skærmdump fra: https://nyheder.tv2.dk/live/udland/2023-10-12-krig-mellem-israel-og-hamas

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem