Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Terrorister mistænkt for at myrde israelsk mor til tre anholdt

Det skulle have været en mor-datter mandag, men endte med et marreridt, der har efterladt 3 israelske børn uden en mor og en ødelagt familie. Siden nytår har terrorkrigen mod Israel kostet 35 menneskeliv. (Foto: Masha Broder/TPS, 21. august 2023)
Terroristerne mistænkt for at myrde 42-årige Batsheva for øjnene af hendes 12-årige datter med mindst 22 skud er anholdt.

Israels forsvarshær (IDF) har i dag anholdt to palæstinensere mistænkt for at myrde 42-årige Batsheva i går for øjnene af hendes 12-årige datter Shirel, mens de sad forsvarsløse i en bil på Motorvej 60 tæt på Hebron.

Føren af bilen blev alvorlig såret af de mindst 22 skud affyret af terroristerne.

De mistænktes far og onkel, udtalte til palæstinensiske medier: – Vi er stolte over vores sønner.

Israels interne efterretningstjeneste Shin Bet, grænsepolitiet og IDF, meddelte at de to mistænkte terrorister, der er i familie med hinanden, blev anholdt i Hebron af politiets elitestyrke Yamas.

IDF konfiskerede en M-16-riffel, mistænkt for at være mordvåbenet brugt i terrorangrebet. Israels forsvarsminister Yoav Gallant takkede IDF og de øvirge sikkerhedsstyrker for at fange de mistænkte: – Terroristerne der brutalt myrdede Batsheva Nigri vil tilbringe resten af deres liv i fængsel. Vi vil tage alle midler i brug for at styrke vores sikkerhed. Vi vil forfølge og finde alle vores fjender, udtalte forsvarsministeren.

Gårdsdagens terrorangreb skete efter en blodig weekend, hvor israelsk far og hans søn blev myrdet i terrorangreb i Huwara mens de var ved at få vasket deres bil. Terroristen havde fået besked om, at der var israelere på stedet og skød dem på klos hold. Sikkerhedsstyrker leder fortsat efter terroristen.

Det seneste halvandet år er Israel blevet udsat for en terrorbølge – især i Judæa og Samaria (Vestbredden). Premierminister Benjamin Netanyahu og forsvarsminister Gallant anklager Iran for at finansiere terroren. Der advares også om at den nuværende iransk-finansieret terrorbølge i Judæa og Samaria kun er begyndelsen.

I skrivende stund har terrorkrigen mod Israel kostet mindst 34 personer livet, over 100 er blevet såret og utallige har fået ar på liv og sjæl.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem