Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Seks israelere såret i terrorangreb i Ma’aleh Adumim – terroristen blev dræbt

Sikkerhedsstyrker og medicinsk personale undersøger åstedet hvor en terrorist begik skudangreb tæt på indkøbscenter i Maale Adumim i Judæa og Samaria. Seks israelere blev såret af terroristen, der arbejder ved centret og skød forbipasserende. Terroristen blev skudt og dræbt på stedet af en grænsepolitisoldat, der ikke var på arbejde, 1. august 2023. (Foto: Matanya Reichman/TPS)
To af de sårede er i alvorlig tilstand.

Israel er igennem længere tid blevet udsat for en terrorbølge – alene siden nytår har der været mindst 3.640 terrorangreb. I perioden juni 2022 til juni 2023, har midst 52 israelere betalt med livet for palæstinensisk terror.

I dag slog terroren til igen – seks israelere er blevet såret – to af dem alvorligt, i skud-terrorangreb tæt på et indkøbscenter i Ma’aleh Adumim i Judæa og Samaria (Vestbredden), skriver i24NEWS.

Det menes at terroristen havde fået fat i sikkerhedsuniform og muligvis skød med en M-16, terrorangrebet hyldes af Hamas. 

Terrorangrebet skete midt i skoleferien og kunne være endt meget værre.

Terroristen blev dræbt af en grænsepolitibetjent, der ikke var på arbejde.

Alt tyder på terroristen var 20 år og arbejdede i byen, derfor vidste han hvor og hvornår han skulle slå til.

– Dagens alvorlige hændelse er endnu en påmindelse om den svære virkelighed, vi lever med i Israel, og sikkerhedstruslerne fra dem, der forsøger at terrorisere vores daglige liv, udtaler Ma’aleh Edumims borgmester Benny Kashriel.

Klip delt på sociale medier viser terrorangrebet

Sagen opdateres

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem