Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Brugte drone til at slå terrorcelle ud

Her ses en bil i brand i Jenin i Judæa og Samaria. De palæstinensiske myndigheder har mistet kontrollen i flere af deres byer i Judæa og Samaria - især i Jenin som er blevet en terrorrede, der truer Israels sikkerhed.
De palæstinensiske myndigheder (PA) har mistet kontrollen i flere af deres byer. Nu rydder Israel op i PA's terrorreder for at beskytte sin befolkning mod terrorangreb. I skrivende stund har mindst 28 israelere betalt med livet for palæstinensisk terror i 2023.

Natten til torsdag blev tre palæstinensiske terrorister dræbt, da en israelsk drone blev brugt til at angribe den bil, de sad i. De tre bevæbnede terrorister havde netop skudt mod en israelsk vagtpost i Judæa og Samaria (Vestbredden).

Det er første gang siden 2006 Israels forsvarshær (IDF) har udført et målrettet drab i Judæa og Samaria. IDF og Israels internesikkerhedstjeneste Shin Bet udtaler i fælles erklæring, at terroristerne angreb Jalameh-vagtposten nord for Jenin (Jenin er under de palæstinensiske myndigheders (PA) kontrol. PA har mistet kontrollen i flere af deres byer – især i Jenin, hvor terrorgrupper har taget over og truer Israels sikkerhed). Efter angrebet affyrede en drone en raket mod terroristernes bil.

Terrorcellen stod bag flere skudangreb i området. Terrorcellen har blandt andet skudt fra Judæa og Samaria mod flere byer i Nord-Israel. En Elbit Hermes 450 drone blev brugt til at slå terrorcellen ud.

Det har været en hård uge i Israel:
Mandag blev 7 IDF soldater og en specialtrænet IDF-hund såret i hårde kampe i Jenin og måtte reddes ud med kamphelikoptere.

Tirsdag blev 4 israelere, heraf to 17-årige drenge dræbt i brutalt terrorangreb af to Hamas-terrorister i Judæa og Samaria.

I skrivende stund har mindst 28 israelere betalt med livet for palæstinensisk terror i 2023.

De dræbte palæstinensere er Suhaib al-Ghoul (27), Muhammad Awais (28) og Ashraf a-Saadi (17). Selvom a-Saadi kun var 17 år, var han en aktiv terrorist i den iransk-støttet terrorgruppe Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ). Desværre har palæstinensiske terrorgrupper stort fokus på at rekruttere børn og unge i deres terrorkrig mod Israel.

PIJ har bekræftet at Suhaib al-Ghoul var også en aktiv PIJ-terrorist. Han var leder af et lokalt PIJ-terrornetværk. Awais var medlem af den palæstinensiske terrorgruppe Al-Aqsa Martyr Brigaderne. Al-Aqsa Martyr Brigaderne er en koalition af væbnede grupper/terrorgrupper tilknyttet Fatah – partiet bag de palæstinensiske myndigheder (PA) som Danmark og andre donorlande finansierer via deres skatteydere. Sammen med terrorgruppen PIJ har de begået flere terrorangreb mod israelere i Judæa og Samaria. Det er den barske virkelighed som de danske skatteydere ikke ved, de igennem årtier har været med til at finansiere via dansk PA-bistand.

Her ses de tre PIJ-terrorister dræbt i IDF-droneangreb:

Efter droneangrebet fandt IDF 3 kampgeværer i terroristernes bil. Israels forsvarsminister Yaov Gallant har personligt godkendt droneangrebet:

Forsvarsminister Gallant tweetede: – Stor ros til sikkerhedsstyrkerne, der for kort tid siden gennemførte en målrettet eliminering af en terrorgruppe, der skød mod israelsk territorium, og har udført flere skudangreb. Vores tilgang til terrortruslen mod os offensiv og proaktiv. Vi vil bruge alle midler, vi har til rådighed, og vi vil kræve den højeste pris fra terrorister og terrorceller. Vi vil forfølge og fange vores fjender.

Israel har igennem længere tid gennemført anti-terroroperationer i flere PA-kontrollerede byer for at eliminere terrortruslen derfra mod deres indbyggere.

Israels interne sikkerhedstjeneste Shin Bet har udtalt at Israel har afværget 375 større terrorangreb, inkl. 300 planlagte skudangreb i 2023.

Derudover har palæstinensiske terrorister udført 147 større terrorangreb i Israel, inkl Judæa og Samaria, inkl. 120 skudangreb. Terrorangrebene omfatter skudterror, bombeangreb, bil-terror og kidnapninger.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem