Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Israelsk-beduinsk politimand død efter terrorangreb begået af børneterrorist

Asil blev 22, han kom fra den beduinske landsby Hussniyya i Nord-Israel og havde meldt sig frivilligt til at tjene sit land i Israels forsvarshær (IDF). (Foto: Israels politi)
I går blev Jerusalem ramt af to terrorangreb - begge begået af børneterrorister, 22 årige Asil Sawaed betalte med livet.

Israelsk-beduinske Asil Sawaed betalte i går med livet efter terrorangreb i Shuafat i Øst-Jerusalem. Asil var grænsepolitimand og under et sikkerhedstjek på en bus trak en 13-årig palæstinensisk børneterrorist en kniv og angreb politiet, skriver Jerusalem Post.

Asil blev alvorlig såret ved terrorangrebet – først blev han stukket af børneterroristen og blev herefter ved fejl ramt af skud af en civil sikkerhedsvagt, som forsøgte at skyde og stoppe terroristen. Trods gentagende forsøg, stod Asils liv ikke til at redde.

Asil blev 22, han kom fra den beduinske landsby Hussniyya i Nord-Israel og havde meldt sig frivilligt til at tjene sit land i Israels forsvarshær (IDF).

Børneterroristen blev anholdt.

Terrorister skelner ikke mellem religion, etnicitet eller køn når de myrder israelere:

Jerusalem blev ramt af to terrorangreb i går – få timer før Asil blev dræbt, blev en mand i 20’erne stukket i ryggen med kniv af en 14-årig børneterrorist i Jerusalems gamle bydel. Efter kort tid på flugt blev den formodede terrorist fundet og anholdt i Al-Aqsa-moskeen.

Terrorofret blev lettere såret ved angrebet.

De seneste uger er Jerusalem blevet ramt af flere terrorangreb. I fredags blev to små brødre på 6 og 8 år samt en nygift 20-årig mand dræbt efter en terrorist fra Øst-Jerusalem pløjede ind i en stor mængde mennesker som ventede ved et busstoppested med sin bil. to

For et par uger siden blev mindst 7 personer (inkl. en 14-årig dreng) dræbt da en terrorist skød jøder på vej ud af synagogen efter Shabbat bøn fredag den 27. januar som også var den internationale Holocaust-mindedag.

Dagen efter blev en far og søn alvorlig såret da en 13-årig børneterrorist skød mod jøder på gaden i Jerusalem. Børneterroristen var blandt andet blevet oplært i had og hyldest af terror via de palæstinensiske myndigheders jihad-skolepensum som Danmark er med til at finansiere via dansk PA-bistand.

Her ses israelske sikkerhedsstyrker hvor 22-årige Asil blev dræbt i går. (Foto: Flash90)

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem