Israelske sikkerhedsstyrker har afværget større terrorangreb

Israelske sikkerhedsstyrker er i højt beredskab efter flere terrorangreb i løbet af få dage.
Palestinske studenter i Gaza demonstrerer til støtte for knivangrepene mot israelere. (Illustrasjonsfoto: Flash90)
Her ses palæstinensiske studerende i Gaza under demonstration til støtte for knivangreb mod israelere. (Illustrationsfoto: Flash90)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

MIFF har skrevet flere artikler om stigende israelsk frygt for terrorangreb de seneste dage. Alene siden fredag den. 10 september er israelere blevet udsat for flere knivangreb, stenkast, raketangreb fra terrorister i Gaza og andet. Terrorgrupper i Gaza, Fatah som kontrollerer de palæstinensiske myndigheder i deres selvstyreområder A & B i Judæa og Samaria opildner palæstinenserne til at begå terrorangreb, hvilket øger spændingerne – læs HER.

Nu skriver nyhedsmediet i24 NEWS at Israels sikkerhedsstyrker har afværget ‘stort’ terrorangreb i indeværende uge.

Flere israelske medier har meddelte at Shin Bet, israelske sikkerhedstjenester og politiet har afværget flere terrorangreb, uden at komme med flere detaljer.

Israelske myndigheder er i ekstra højt alarmberedskab og frygter flere terrorangreb i Jerusalem i forbindelse med jødernes vigtigste helligdag, Yom Kippur fasten som begynder onsdag aften.

Ifølge den israelske Kanal 13 er omkring 2.000 politifolk blevet indsat i Jerusalem.

Den 6. september lykkedes det 6 yderst farlige terrorister som alle har israelske liv på samvittigheden at flygte fra høj-sikkerhedsfængslet Gilboa (flere af terroristerne er fra Fatahs militære fløj, terrorgruppen Al-Aqza Martyr Brigaden). Det øger også spændingerne.

I løbet af weekenden fangede israelske sikkerhedsstyrker 4 af de 6 seks flygtede terrorister. Læs HER.

Læs også: Se terrorister i palæstinensiske gader – du er med til at betale gildet via skatten. Terrorgruppen Al Aqsa Martyr Brigaden som blandt andet står på EU’s terrorliste er Fatah-partiets militære fløj – du er med til at betale gildet via skatten.

Israels minister for sikkerhed Omer Barlev udtalte til Kanal KAN: – Jeg ved ikke, om vi er på randen af eskalering, men det er sikkert, at vi befinder os i en meget følsom periode. De seneste terrorangreb, terroristers flugt fra fængslet og de to, der endnu ikke er fundet, samt vores problemer med terrorgruppen Hamas øger spændingerne. Enhver hændelse kan få hele regionen til at eksplodere, så vi forbereder os på en eskalering i Jerusalem, Judæa og Samaria og Gaza.

Barlev understregede imidlertid, at ingen har interesse i at øge spændingerne yderligere.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelMed dine skattekroner opildner Fatah til “folkeligt oprør” – palæstinensere kvitterede med tre knivangreb mod israelere
Næste artikelFlere anti-israelske aktivister valgt ind i Norges Storting
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise