Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Med dine skattekroner opildner Fatah til “folkeligt oprør” – palæstinensere kvitterede med tre knivangreb mod israelere

Ambulancefolk på stedet hvor mindst to personer blev knivstukket af 17-årig palæstinensisk terrorist, 13. september 2021. (Foto: Zaka)
Mens Israel forsøger at undgå det næste terrorangreb, opildner Fatah og PA til endnu flere terrorangreb - se hvad dine skattekroner går til.

Siden fredag den 10. september har der været mindst 3 knivangreb/stenkast, brandbomber, forsøg på skudangreb og andet mod israelere forskellige steder i Israel. Derudover har der været flere raketangreb fra terrorister i Gaza mod Syd-Israel. Læs mere HER og HER.

Den 51-årige terrorist fra Øst-Jerusalem, Hazem Al-Joulani var også direktør i lægehøjskole Al-Joulani forsøgte den 10. september at stikke israelsk sikkerhedsofficerer i Jerusalems gamle bydel. Al-Joulani blev skudt og dræbt.

Den 27-årige terrorist Muhammad Mahmoud Bilu forsøgte den 13. september at stikke israelske soldater med skruetrækker ved Gush Etzion-krydset. Bilu blev skudt.

Den 17-årige terrorist Bassel Shawamreh fra Hebron-området, knivstak og sårede 2 israelere den 13. september tæt på Jerusalems centrale busstation1. Shawamreh blev skudt af israelsk grænsepoliti. To formodede medskyldige er også blevet anholdt.

Uanset om angrebene mod Israel er begået af terrorister i Gaza eller de palæstinensiske selvstyreområder i Område A&B i Judæa og Samaria (Vestbredden), så har de det tilfælles at det sker med blåstempling fra henholdsvis den iransk-støttet terrorgruppe Hamas som har kontrolleret Gaza siden 2007 og i de palæstinensiske selvstyreområder (PA) med de palæstinensiske myndigheders (PA) velsignelse.

Terrorgruppen Hamas i Gaza får milliarder fra Iran, Qatar og andre. Derudover giver UNRWA-donorlande, blandt dem også Danmark milliarder til UNRWA som giver pengene til Gaza – dvs. til Hamas. Hamas misbruger Gaza’s indbyggere til at opnå deres erklæret mål om at udslette Israel – læs HER.

I Område A&B i Judæa og Samaria som hører under PA, giver PA-donorlande (inkl. Danmark) år efter år milliarder og atter milliarder. PA misbruger milliardstøtten til eksempelvis at udbetale terrorløn til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden. I 2020 forsøgte PA at skjule at havde brugt mindst 1 milliard kroner på terrorløn. Afsløringen ledte blandt andet til at Folketinget den 5. maj diskuterede om dansk PA-bistand skulle fortsætte. Under debatten blev MIFFs information på området fremhævet – se debatten HER.

Fatah er partiet der kontrollerer de palæstinensiske myndigheder (PA). PA-præsident Mahmoud Abbas står også i spidsen for Fatah. Fatah har også en militære fløj, det er terrorgruppen Al-Aqsa Martyr Brigaden som blandt står på EU’s terrorliste. Det skal understreges at Danmark således via sin årlige PA-bistand på flere millioner skattekroner også støtter Fatah og terrorgruppen Al-Aqsa Martyr Brigaden – se hvordan dine skattekroner misbruges af PA og Fatah HER.

Den 6. september lykkedes det 6 yderst farlige terrorister som alle har israelske liv på samvittigheden at flygte fra høj-sikkerhedsfængslet Gilboa (flere af terroristerne er fra Fatahs militære fløj, terrorgruppen Al-Aqza Martyr Brigaden).

I løbet af weekenden fangede israelske sikkerhedsstyrker 4 af de 6 seks flygtede terrorister. Læs HER.

Læs også: Se terrorister i palæstinensiske gader – du er med til at betale gildet via skatten. Terrorgruppen Al Aqsa Martyr Brigaden som blandt andet står på EU’s terrorliste er Fatah-partiets militære fløj – du er med til at betale gildet via skatten.

PA-præsident Abbas’ Fatah parti var efter terroristernes flugt ude i palæstinensisk presse og sociale medier for at kalde på hvad de kalder for “presserende folkeligt oprør i alle palæstinensiske byer, landsbyer og flygtningelejre”. Den officielle PA-avis som blandt andet finansieres af danske kroner bragte opråbet to dage i træk:

”Fatah (Den palæstinensiske nationale frigørelsesbevægelse) opfordrer masserne af vores folk til at deltage i presserende folkeligt oprør i alle palæstinensiske byer, landsbyer og flygtningelejre som et tegn på støtte til fangerne. Vis at I ‘vil stå sammen med masserne af vores folk sammen med vores heroiske fanger og ikke efterlade dem alene i kampen.”

[Officiel PA-avis Al-Hayat Al-Jadida, 9. & 10. september 2021]

Palestinian Media Watch (PMW) som igennem flere år har holdt øje med hvad der sker i palæstinensiske medier har dokumenteret at vendingen “folkelig opstand” bruges af de palæstinensiske myndigheder (PA)/Fatah palæstinensere til at opildne til vold og terror. Eksempelvis kaldte PA gentagne gange til “knivintifada” i 2015-2016, hvor 40 Israelere blev myrdet af palæstinensiske terrorister, det er hvad PA/Fatah kalder for “folkelig opstand”.

PA/Fatah’s opfordringer til “folkelig opstand” de seneste dage, er ingen undtagelse. I byen Jenin arrangerede Fatah et optog:

“Hundredvis af civile deltog i i går aftes i optog [sept. 9, 2021] for fangernes skyld… Optoget blev arrangeret af Fatah i samarbejde med styrkerne i Jenin… deltagerne viftede med det palæstinensiske flag og billeder af… de fanger, det lykkedes at opnå deres frihed fra Gilboa -fængslet…

Talerne opfordrede masserne af vores folk til et omfattende folkeligt oprør i alle hjemlandets distrikter. ”

[Officielt PA-avis Al-Hayat Al-Jadida, 10. september 2021]

PA’s præsidenttalsmand Nabil Abu Rudeina truede også med “ingen fred eller stabilitet”, medmindre alle terrorister løslades:

“[PA] Præsidentens talsmand Nabil Abu Rudeina… understregede, at vores modige fanger i den israelske besættelses fængsler er heltene i vores palæstinensiske folk, og der vil ikke være fred eller stabilitet uden løsladelse af alle vores fanger. Fangernes sag er en rød linje, og vores palæstinensiske folk og dets ledelse vil under ingen omstændigheder tillade, at vores sag skades.”

[Officielt PA-avis Al-Hayat Al-Jadida, 10. september 2021]

Lige efter at terroristerne flygtede fra fængslet, advarede PLO -kommissionen for fangeres anliggender, at hvis Israel “skadede” flugtene, ville det “føre til en reel eksplosion i fængslerne og uden for dem”:

Facebook-opslag: “[PLO] Kommissionen for fangernes anliggender holder besættelsen fuldt ud ansvarlig for livet af fangerne i Gilboa -fængslet

6. september 2021

‘Vi holder også besættelsesregeringen fuldt ud ansvarlig for de seks fangers liv, da forsøget på at søge efter dem og nå dem er baseret på kriminelle og systematiske fundamenter som vil skade deres liv – hvis de finder dem – kan føre til en reel eksplosion i og uden for fængslerne.”

[PLO Commission of Prisoners ‘Affairs Facebook-side, 6. september 2021]

Fatah gentog samme budskab og erklærede, at alle palæstinensere vil “stå imod” Israel, hvis nogle af fangerne lider skade:

”Fatah-bevægelsen understreger, at fangerne er en rød linje, og vi tillader ikke, at de på nogen måde vil lide skade, hele vores folk vil stå imod enhver handling, som besættelsesstaten vil forsøge at foretage mod vores fanger.”

[Officielt PA-TV News, 8. september 2021]

Læs mere hos PMW HER.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem