Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Italiensk politiker: EU-politikere skal kende sandheden om Hamas

Terrorgrupperne Hamas og Palæstinensisk Islamisk Jihad elsker at fremvise deres raketter og våben i parader i Gaza. Raketterne leveres og finansieres i høj grad af den islamiske republik Iran, hvis mål det er at udslette Israel.
Metteo Salvini vil have EU-politikerne til at læse terrorgruppens nazi-inspireret charter.


Under nylig diskussion i panel om Europas reaktion på seneste Gaza-krig i maj mellem terrorgruppen Hamas og Israel (Operation Guardian of the Walls), meddelte den italienske senator Matteo Salvini at han vil distribuere terrorgruppen Hamas’ nazi-inspireret charter til sine kolleger i Italiens parlament og EU-parlamentet for at øge deres bevidsthed om den trussel som Israel står over for, skriver avisen Jerusalem Post.

MIFF opfordrer ALLE danske politikere til at læse vores indgående artikel om den seneste Gaza-krig mod Israel HER.


Salvini vil have EU-parlamentarikerne til forstå terrorgruppens intentioner med at bekrige Israel og deres plan om at sprede radikal islam til resten af verden. I Hamas-pagten (Hamas-charteret – læs mere HER, vedtaget 18. august 1988. Står blandt andet: «Som en jødisk stat med en jødisk befolkning står Israel imod Islam og muslimer,» erklærer Hamas. Deres mål er at udslette Israel og erstatte verdens eneste jødiske stat med arabisk stat nummer 23 og muslimsk stat nummer 58. Det ultimative mål er at «løfte Allahs banner over alle ting».

Jerusalem Center for Public Affairs (JCPA), ledet af Dr. Dore Gold, tidligere generaldirektør for Udenrigsministeriet, var vært ved panelet. Du kan læse mere om JCPA HER.

Salvini er leder af ligapartiet og en af ​​Italiens mest fremtrædende ledere. Salvini understregede at han også vil arbejde for at boykotte kommende Durban-konference sammen med USA og Canada: – Det er et antisemitisk konference som slet ikke interesserer sig for menneskerettigheder, sagde Salvini. Læs mere om Durban-konferencen og se NGO-Monitors webinar om den HER.

JCPA var også vært for Ungarns ambassadør i Israel Levante Banco, som understregede sit lands støtte til Israels ret til at forsvare sig mod terrorgruppen Hamas og fordømte raketangrebene fra Gaza mod Israels civilbefolkning. Under seneste Gaza-krig angreb de to iransk-støttet terrorgrupper Hamas og Islamisk Jihad Israels civilbefolkning med over 4.300 raketter fra Gaza i løbet af 11 dage – læs om det + hvor mange civile palæstinensere blev dræbt af terrorgruppernes fejlskudte raketter som eksploderede inde i Gaza HER.

Banco mindede også panelet om at Ungarn blokerede en fælles EU-erklæring mod Israel i forbindelse med seneste Gaza-krig og understregede at Ungarn også vil boykotte årets Durban-konference.

I MIFF har vi en klar opfordring til ALLE danske politikere om at læse vores indgående artikel om terrorgruppen HER samt hvordan Iran støtter Hamas både økonomisk og ideologisk – HER.

Hamas er en forkortelse som på arabisk står for Den islamiske modstandsbevægelse. Hamas er en palæstinensisk, islamistisk bevægelse som har haft kontrollen over Gaza siden 2007 og har drevet en terrorkrig mod Israel siden terrorgruppen blev til i slutningen af 1980-erne. Hamas henter sine ideologiske rødder fra Det muslimske broderskab. Hamas står blandt andet på EUs terrorliste.

I 2001, efter 11. september-angrebene i USA, satte Den europæiske unions råd (Council of the European Union) den militære del af Hamas på sin første liste over terrororganisationer. I 2003 blev også den såkaldte «politiske» del af Hamas tilføjet listen. Senest i 2017 bekræftede EUs øverste domstol at Hamas er en terrororganisation – læs mere HER.

Hamas vandt det andet og sidst afholdt palæstinensiske valg i 2006. Hamas fik 44,45 procent af stemmerne mens Fatah fik 41,43 procent, men grundet valgordningen sad Hamas tilbage med et rent flertal og 74 af 132 mandater i parlamentet. I kølvandet på valget fulgte en intensivering af konflikten mellem de to rivaliserende partier, som kulminerede da Hamas tog magten over Gaza-striben i 2007.

Hamas-pagten
Hamas-pagten (Hamas-charteret – læs mere HER, vedtaget 18. august 1988. «Som en jødisk stat med en jødisk befolkning står Israel imod Islam og muslimer,» erklærer Hamas. Deres mål er at udslette Israel og erstatte verdens eneste jødiske stat med arabisk stat nummer 23 og muslimsk stat nummer 58. Det ultimative mål er at «løfte Allahs banner over alle ting».


En Hamas-terrorist er motiveret af Hamas-charteret. «Vores kamp mod jøderne er meget omfattende og alvorlig, og vil følgelig have brug for al den loyale støtte vi kan få, og senere må den blive efterfulgt af nye fremstød og forstærket af bataljoner fra den vidt forgrenede arabiske og islamiske verden indtil fjenderne er overvundet og Allahs sejer er et faktum,» skriver Hamas.

Hamas er en islamistisk organisation i henhold til alle definitioner. «Det endelige mål er Islam, Profeten er vores eksempel og Koranen er grundloven,» skriver Hamas i deres charter. De klassiske antisemitiske konspirationsløgne i charteret viser også at gruppen har hentet inspiration fra nazister eller andre antisemitter i Europa.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem