Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Israel angrebet med 200 raketter i nat

En bolig i Beer Sheva blev ramt af en raket, men familien var heldigvis i beskyttelsesrummet og ingen blev såret. (Foto: Twitter)
Samtidigt kommer der meldinger om at våbenhvile kan være på vej.

Det israelske forsvar opplyser om at der er affyret omkring 200 raketter mod Israel fra Gaza fra fredag aften til lørdag morgen. Ud af dem blev de 100 nedskudt af raketforsvaret Iron Dome, 30 raketter nåede Israel og landede inde i Gaza.

I byen Beer Sheva blev en bolig ramt af en af raketterne fra Gaza, men ingen er kommet til skade. Også i byen Ashdod ramte raketter en boligblok. 19 personer kommet på hospitalet i Beer Sheva, de fleste blev såret mens de løb i beskyttelsesrum.

Det israelske forsvar siger de har bombet mange Hamas-mål og Palæstinensisk Islamisk Jihad-mål, de to palæstinensiske terrorgrupper affyrer raketterne mod civilbefolkningen i Israel. Flere raketskydningsramper er blevet bombet.

Samtidig kommer der meldinger om at en våbenhvile kan være på vej. En anonym diplomat siger til Times of Israel at han tror der vil komme en våbenhvile mellem Israel og Hamas i løbet af de kommende dage. Terrorgruppen Hamas har haft kontrollen og styret enklaven siden 2007.

Siden mandag har terrorister i Gaza affyret over 2300 raketter mod Israel. Ni israelere er blevet dræbt, flere hundrede israelere er blevet såret – flere kritisk, og endnu flere behandles for chok og angst skadet.

Hamas angreb begravelsen af 5-åring ido dræbt i raketangreb – læs her




Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem