Israel angrebet med 200 raketter i nat

Samtidigt kommer der meldinger om at våbenhvile kan være på vej.
En bolig i Beer Sheva blev ramt af en raket, men familien var heldigvis i beskyttelsesrummet og ingen blev såret. (Foto: Twitter)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Det israelske forsvar opplyser om at der er affyret omkring 200 raketter mod Israel fra Gaza fra fredag aften til lørdag morgen. Ud af dem blev de 100 nedskudt af raketforsvaret Iron Dome, 30 raketter nåede Israel og landede inde i Gaza.

I byen Beer Sheva blev en bolig ramt af en af raketterne fra Gaza, men ingen er kommet til skade. Også i byen Ashdod ramte raketter en boligblok. 19 personer kommet på hospitalet i Beer Sheva, de fleste blev såret mens de løb i beskyttelsesrum.

Det israelske forsvar siger de har bombet mange Hamas-mål og Palæstinensisk Islamisk Jihad-mål, de to palæstinensiske terrorgrupper affyrer raketterne mod civilbefolkningen i Israel. Flere raketskydningsramper er blevet bombet.

Samtidig kommer der meldinger om at en våbenhvile kan være på vej. En anonym diplomat siger til Times of Israel at han tror der vil komme en våbenhvile mellem Israel og Hamas i løbet af de kommende dage. Terrorgruppen Hamas har haft kontrollen og styret enklaven siden 2007.

Siden mandag har terrorister i Gaza affyret over 2300 raketter mod Israel. Ni israelere er blevet dræbt, flere hundrede israelere er blevet såret – flere kritisk, og endnu flere behandles for chok og angst skadet.

Hamas angreb begravelsen af 5-åring ido dræbt i raketangreb – læs her
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelDemonstration foran Israels ambassade i Hellerup opløst efter stenkast og kanonslag
Næste artikelKunne du forestille dig at den danske statsminister gjorde det samme?
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise