Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Nu er Tel Aviv også under angreb

En kvinde i 50-års alderen blev dræbt da en raket ramte hendes bolig syd for Tel Aviv. (Foto: Twitter)
Terrorister i Gaza har angrebet Israels mest befolkede område.

Omkring klokken 21.00 israelsk tid begyndte et kraftigt raketangreb mod Tel Aviv og andre dele af det centrale Israel. Flere millioner israelere sidder nu i beskyttelsesrum – i det centrale Israel er der mange indbyggere som ikke har adgang til sikrede rum og beskyttelsesrum. Mange boligblokke er gamle og ikke bombesikre. De nuværende raketangreb er en voldsom eskalering.

Over 130 raketter er affyret af terrorister i Gaza. Mindst tre personer er såret, blandt andet en fem årig pige. I Holon sys for Tel Aviv er en buss stå i full fyr etter å ha blitt truffet av en rakett.

Opdatering: Hårdt såret kvinde i byen Rishon er død af sine kvæstelser. Flere sårede og flere behandles for chok og angstanfald i flere byer

Raketangrebene mod Tel Aviv kommer efter at der i løbet af det seneste døgn er blevet affyret over 600 raketter mod israelske byer, blandt andet Jerusalem. Byen Ashkelon nær Gazastriben er indtil videre hårdest ramt. Her blev to ældre kvinder dræbt og flere personer såret efter mere end 130 raketter mod byen i løbet af blot fem minutter. Læs HER.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!