Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

To dræbt i raketangreb – flere såret

En kvinde blev dræbt efter raket ramte boligen på billedet i Ashkelon i Syd-Israel. (Foto: Twitter)
Terrorgruppen Hamas siger de har affyret 137 raketter mod Israel på fem minutter.

To personer er dræbt og flere er såret ved et raketangreb som ramte flere boliger i byen Ashkelon i Syd-Israel. Mindst en af de sårede er i alvorlig tilstand. Ashkelon er under et kraftigt raketangreb fra terroristerne i Gaza.

De dræbte er to israelske kvinder i 60- og 80 årsalderen.

Terrorgruppen Hamas som har haft kontrollen over Gaza siden 2007, påstår at de affyrede 137 raketter mod Ashkelon og nærliggende byer i løbet af blot fem minutter. Målet er at overbelaste raketforsvaret Iron Dome, så raketterne kan forårsage mest mulig skade.

Flere boligblokke er ramt og mange er såret.

En kvinde blev dræbt da en raket ramte boligblokken på billedet i Ashkelon. Flere boligblokke i byen er ramt.

Også tidligere i dag har flere raketter ramt Ashkelon og andre byer. Flere personer er alvorligt såret ved de massive angreb. Alle de 160.000 indbyggere i Ashkelon er blevet bedt om at blive i beskyttelsesrummene.

En skole i Ashdod blev også ramt af en raket, men skolen var tom. Skolerne i området er lukket grundet raketangrebene.

De voldsomme raketangreb mod civilbefolkningen i Israel sker for at tvinge Israel til en kraftig reaktion. Det ser ikke ud til raketangrebene mod Israel vil stoppe foreløbigt.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem