Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Fatah-leder: – Vi har ikke en atombombe, men vi har besluttet os for rigtig krig

Fayes Abu Aita (Foto: skærmdump, MEMRI TV, taget fra Palestine Today TV (Islamisk Jihad – Gaza)
Senior Fatah embedsmand Fayez Abu Aita: - Fatah og PLO planlægger væbnet kamp mod Israel på alle niveauer.
Senior embedsmand i the Fatah Revolutionary Council Fayez Abu Aita, sagde under interview den 1. juni til Palestine Today TV (Islamisk Jihad – Gaza), at den aktuelle situation palæstinenserne befinder sig i ikke blot skyldes Oslo-aftalerne og at Fatah og PLO forbereder sig på alle niveauer på en reel konfrontation og krig mod Israel, skriver The Middle East Media Research Institute (MEMRI). Se interviewet her.

Fayez Abu Aita: “Vi har hørt folk lægge hele skylden for vores situation på Oslo-aftalerne. Bosættelserne voksede under Oslo, annektering er en del af Oslo osv. Broder, hvis jeg vil være realistisk… Du er palæstinenser og jeg tror på, ​​at du er vidende og følger med i hvad der foregår. Oslo-aftalerne varede i virkeligheden seks år, 1994-2000.”

Interviewer: “Men de ramte en mur og opnåede ikke noget.”

Abu Aita: “Lige et øjeblik. Oslo-aftalerne etablerede the Palestinian National Authority (de palæstinensiske myndigheder). De havde nogle store resultater, men Israel ønsker ikke at gennemføre det. Så hvad gjorde broder Abu Ammar [Arafat] i 2000?”

Interviewer: “Han lancerede en Intifada.”

[…]

Abu Aita: “Efter 2000 begyndte vi en hård konfrontation som blev støttet af næsten alle palæstinensere. Det var den mest voldsomme palæstinensisk-israelske konfrontation.”

Interviewer: “Så rigtigt.”

Abu Aita: “[bombe] -operationerne fandt sted i centrum af Tel Aviv, i Hadera, i Haifa og i Jaffa.

[…]

“I løbet af de seks år med Oslo-processen [1994-2000] var vi aktive i flere slag, heriblandt [1996] Battle of the Tunnel (krigen i tunnelerne), hvor snesevis af israelske soldater blev dræbt. Du ved hvad jeg taler om. Det var Netanyahu-regeringen.”

Interviewer: “Rigtigt.”

Abu Aita: “Vi kaldte det slaget i tunnelerne. Det drejede sig om tunnelerne som Netanyahu gravede under Al-Aqsa-moskeen. Der var andre operationer inde i [Israel] i løbet af de seks år. Da de seks år var gået, lancerede vi en Intifada mod besættelsen og den fortsatte indtil …”

Interviewer: “Og sikkerhedsstyrkerne deltog i det.”

Abu Aita: “Sikkerhedsstyrkerne var på forkant. I dag deltager halvdelen af ​​de fanger og martyrer… Den palæstinensiske præsident [Arafat] deltog selv i den Intifada, selvom han havde stået bag Oslo-aftalerne. Vi kan ikke tillægge Oslo-aftalerne alt.”

[…]

“Fatah-bevægelsen i alle dens egenskaber og alle officielle rammer for PLO, fra de regionale udvalg til centralkomiteen er i konstant beredskab og forberedelse på at gøre sig klar til konfrontation med besættelsen. Vi spøger ikke eller leger en leg.”

Interviewer: “Så det er en åben konfrontation?”

Abu Aita: “Ja, det er det og der er allerede truffet beslutninger herom. Det er ikke blot ord. Men vi har ikke en atombombe. Vi kan ikke jævne Tel Aviv ved jorden med et tryk på knappen. Vi har truffet vigtige beslutninger og de vil føre til en reel kamp med den israelske besættelse. Vi ved hvor alvorlige beslutningerne er, og derfor gør Fatah-bevægelsen og alle de væbnede styrker i PLO klar til konfrontation.

[…]

Abu Aita: “Det er sandt at vi ikke har atomvåben, men vi har erfaring. Vores elite-martyrer – Qarni, Abeyat, Barghouthi og alle vores krigere – gav os ærefulde eksempler til efterfølgelse under Al-Aqsa-konfrontationen. Lad ikke nogen give Fatah-bevægelsen lektioner i hvordan man bekæmper besættelsen. Vi er i en alvorlig og reel kamp mod den israelske besættelse og Fatah-bevægelsen ved at alle niveauer fra top til bund forbereder sig på konfrontation.”

Læs MIFFs arikler om Fatah her.

Fatah er partiet som kontrollerer de palæstinensiske myndigheder (PA), de modtager store beløb fra NorgeDanmarkStorbritannien og andre lande. Pengene går derefter til PLO og Fatah. Læs også MIFFs artikel her.

Bliv medlem af MIFF HER og vær med til at sætte en stopper for at DINE skattekroner går til terror og krig mod Israel!Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem