Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Palæstinenser kørte sin bil ind i kontrolpost på Vestbredden – mistanke om terrorangreb

Mistanke om forsøg på bil-terrorangreb ved kontrolpost nær byen Jenin. (Foto: @IsraelNewsLinks)
Ingen rapporter om tilskadekommende ved Reihan-kontrolpost nær byen Jenin. Den mistænkte fortalte efterforskere han ville dø.

En palæstinenser kørte onsdag aften sin bil ind i kontrolpost på Vestbredden i hvad mistænkes for at være forsøg på bil-terrorangreb, skriver Times of Israel.

Chaufføren nærmede sig Reihan-kontrolposten nær byen Jenin. Sikkerhedvagterne gav tegn til at han skulle sænke farten for at blive tjekket.

I stedet satte manden farten op og kørte bilen ind i en betonklods, udtaler embedsmænd. Der var ingen rapporter om tilskadekommende.

Manden som er fra landsbyen Barta’a blev arresteret af sikkerhedsfolk på stedet og fortalte efterforskere at han ville dø.

Hændelsen sker blot én dag efter en palæstinensisk teenager stak en israelsk kvinde i den centrale israelske by Kfar Saba i hvad politiet udtaler var et terrorangreb, terroristen blev skudt af en sikkerhedsvagt.

Den 62-årige kvinde er i moderat til alvorlig tilstand og modtog behandling på stedet, før hun blev bragt til Kfar Sabas Meir Medical Center, meddelte Magen David Adom (MDA) ambulance service.

Ifølge politiet blev den mistænkte terrorist skudt af en bevæbnet civil som kørte forbi. Terroristen var i moderat tilstand efter medicinsk behandling.

-Terroristen (19) fra Vestbredden, tog en kniv frem og jagtede kvinden. En borger som bor i nærheden så hvad der skete. Han stoppede sin bil og åbnede ild mod terroristen, udtalte politiet.

Ifølge Zaka-beredskabstjeneste blev terroristen bragt til Ramat Gans Sheba Medical Center med lette skader.

Ifølge politiet var den mistænkte terrorist en 19-årig fra Vestbredden. Ifølge palæstinensiske medier er han fra byen Tulkarem. Hans navn blev ikke frigivet.

Politiet undersøger knivangrebet og hvordan den palæstinensiske teenager kom ind i Israel fra Vestbredden.

Angrebet skete kort efter Israels officielle mindedag for 23,816 faldne IDF soldater og 4,166 terrorofre.

Sidste uge blev en grænsepolitibetjent moderat såret i et kombineret bil-terrorangreb og kniv-terrorangreb ved en grænse-kontrolpost øst for Jerusalem onsdag morgen, udtalte politiet.

Ifølge politiet kørte den palæstinensiske terrorist sin varevogn ind i grænse-kontrolposten ved “Kiyosk” kontrolpost i nærheden af ​​Ma’ale Adumim-bosættelsen, herefter steg han ud og angreb officeren med en saks, terroristen blev skudt og dræbt af de øvrige tropper som var på stedet.

Der blev også fundet en rørbombe på stedet, som politiet mener terroristen ville kaste mod tropperne ved grænse-kontrolposten.

Ifølge para-medicinere som behandlede grænsevagten i tyverne, blev han moderat såret ved angrebet.Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem