En palæstinensisk terrorist kørte en israelsk politimand ned og forsøgte herefter at stikke ham med en saks. (Foto: Israelsk politi)

Dramatisk video af terrorangreb

Den palæstinensiske terrorist påkørte en grænsevagt og angreb ham med saks.

Et grænsepolitivagt blev moderat såret i et terrorangreb på Vestbredden onsdag morgen. En palæstinensisk terrorist påkørte politimanden, hvorefter han steg ud af bilen og angreb ham med en saks, skriver Jerusalem Post.

Angrebet som blev fanget på et overvågningskamera, viser hvordan terroristen accelererer og kører sin varebil direkte ind i politimanden som står på et hævet fortov. Politimanden kastes i luften og lander på asfalten.

Terroristen forsøger derefter at stikke politimanden med en saks, men politimanden formår at holde angriberen væk. Endelig løber politimanden fra stedet, mens andre politimænd kommer løbende. Terroristen blev skudt og dræbt på stedet.

Offeret, en mand i 20’erne blev kørt hospitalet med moderate kvæstelser.

Terroristen er identificeret som 25-årige Mohammed Halsa fra landsbyen a-Sawahra. I varevognen fandt politiet en rørbombe som de mener han havde til hensigt at bruge under angrebet. Der har været mange sådanne bil- og knivangreb i de senere år, men der har været få terrorangreb på Vestbredden og Gaza under Corona-pandemien.

Se den dramatiske video af angrebet (BEMÆRK: Stærke billeder)

https://www.instagram.com/p/B_Rt8XYj-bN/?utm_source=ig_embed
Facebook
Twitter
Email
WhatsApp