Kvinde i moderat til alvorlig tilstand efter hun blev stukket ned i Kfar Saba

Den 62-årige kvinde er ved bevidsthed og i moderat til alvorlig tilstand.

En paramediciner behandler den 62-årige kvinde efter hun blev stukket med i Kfar Saba den 28. april, 2020. Den mistænkte ligger på jorden i forgrunden. (skærmdump: Twitter)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

Den 62-årige kvinde blev stukket ned i et mistænkt terrorangreb i Kfar Saba ved siden af indkøbscenteret G tirsdag, kun få minutter før den nationale mindeceremoni for faldne soldater og terrorofre på Herzl bjerget i Jerusalem, skriver Jerusalem Post.

Offeret blev behandlet af læger fra Magen David Adom (MDA) og paramedicinere på stedet. Hun er ved bevidsthed og i moderat til alvorlig tilstand. Hun bliver behandlet på Meir Medical Center i Kfar Saba og blev bragt til hospitalets traumecenter.

Kfar Saba Kommune meddelte, at der var sket et knivangreb på Weizman St. ved siden af industriområdet og indkøbscenret G.

-Da vi ankom til stedet, så vi en kvinde på 62 år ved fuld bevidsthed liggende på vejen. Vi foretog en indledende undersøgelse og behandlede flere blødende stiksår. Vi gav kvinden livreddende behandling inklusiv stop af blødning og overførte hende hurtigt til hospitalet, mens vi fortsatte behandlingen undervejs og rapporterede til læggerne som ventede på os, sagde MDA paramediciner, Elazar Habani

Den mistænkte terrorist blev skudt og overført ti hospitalet i alvorlig tilstand af ZAKA.

Det israelske politi undersøger hændelsen.

Baggrunden for hændelsen er stadig uklar.Tidligere artikelIsrael mindes 23,816 faldne soldater og 4,166 terrorofre under Corona-lukning
Næste artikelVil åbne Israel op for turister igen
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.
Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)