Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Kvinde i moderat til alvorlig tilstand efter hun blev stukket ned i Kfar Saba

En paramediciner behandler den 62-årige kvinde efter hun blev stukket med i Kfar Saba den 28. april, 2020. Den mistænkte ligger på jorden i forgrunden. (skærmdump: Twitter)
Den 62-årige kvinde er ved bevidsthed og i moderat til alvorlig tilstand.

Den 62-årige kvinde blev stukket ned i et mistænkt terrorangreb i Kfar Saba ved siden af indkøbscenteret G tirsdag, kun få minutter før den nationale mindeceremoni for faldne soldater og terrorofre på Herzl bjerget i Jerusalem, skriver Jerusalem Post.

Offeret blev behandlet af læger fra Magen David Adom (MDA) og paramedicinere på stedet. Hun er ved bevidsthed og i moderat til alvorlig tilstand. Hun bliver behandlet på Meir Medical Center i Kfar Saba og blev bragt til hospitalets traumecenter.

Kfar Saba Kommune meddelte, at der var sket et knivangreb på Weizman St. ved siden af industriområdet og indkøbscenret G.

-Da vi ankom til stedet, så vi en kvinde på 62 år ved fuld bevidsthed liggende på vejen. Vi foretog en indledende undersøgelse og behandlede flere blødende stiksår. Vi gav kvinden livreddende behandling inklusiv stop af blødning og overførte hende hurtigt til hospitalet, mens vi fortsatte behandlingen undervejs og rapporterede til læggerne som ventede på os, sagde MDA paramediciner, Elazar Habani

Den mistænkte terrorist blev skudt og overført ti hospitalet i alvorlig tilstand af ZAKA.

Det israelske politi undersøger hændelsen.

Baggrunden for hændelsen er stadig uklar.Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem