Israel mindes 23,816 faldne soldater og 4,166 terrorofre under Corona-lukning

I aften klokken 20.00 israelsk tid vil en to minutters sirene markere mindedagen for de faldne.

Mindedagen for de 23,816 faldne IDF soldater og 4,166 terrorofre bliver som aldrig før grundet Corona. (Foto: @GodBlessIsrael)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

Alle militære-gravpladser i Israel er nu lukket for besøgende forud for mindedagen (Yom Ha-Zikaron) i forlængelse af regeringens beslutning, skriver Times of Israel.

Gravpladserne vil forblive lukket frem til torsdag morgen, indtil da vil landet være under nedlukning i forbindelse med mindedagen- og Israels fødselsdag (Yom Ha’atzmaut) onsdag, alt sammen for at undgå spredning af Corona-smitte.

Mindedagen begynder i aften kl. 20.00 israelsk tid, med en to minutters sirene til minde om Israels 23,816 faldne soldater og 4,166 terrorofre.

Herefter følger den traditionelle ceremoni ved Grædemuren med Israels præsident Reuven Rivlin og hærens stabschef Aviv Kochavi, alle ceremonier vil foregå uden publikum.

Tidligere artikelIsraelsk action-serie mest set i den arabiske verden
Næste artikelKvinde i moderat til alvorlig tilstand efter hun blev stukket ned i Kfar Saba
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.
Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)