Dansk Palæstinensisk Venskabsforening hylder død terrorist

-Den legendariske, kristne, palæstinensiske frihedskæmper Thereza Halsa døde tidligere i dag i den jordanske hovedstad Amman. Hun døde langt væk fra sit elskede Palæstina som hun aldrig har fået lov til at besøge, skriver foreningen.
Den palæstinensiske terrorist Theresa Halsa var sidste overlevende medlem af gruppen Black September som kaprede et fly i 1972. (Foto: @AlykmZlm)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Den palæstinensiske terrorist Theresa Halsa var sidste overlevende medlem af gruppen Black September som kaprede Sabena-fly 571 i 1972. Halsa døde af kræft i en alder af 65 år i Jordan lørdag, skriver Jerusalem Post.

Black September stod blandt andet også bag München-massakren på israelske atletter under sommer-OL i München i 1972.

Halsa var det fjerde medlem af terrorcellen som kaprede flyet, der blev ledt fra Bruxelles via Wien til Lod Lufthavn – nu Ben-Gurion Lufthavn i Israel.

Efter at have taget kontrol over flyet og dets passagerer, indledte gruppen forhandlinger om frigivelse af flere hundrede palæstinensiske indsatte i israelsk fængsel.

Det israelske forsvar (DF) sendte Sayeret Matkal (specialstyrkeenhed) på en redningsmission. Blandt soldaterne i Sayeret Matkal var også nuværende premierminister Benjamin Netanyahu. Under missionen blev Netanyahu ved fejl skudt i armen af egen styrke

Ved operationen døde to terrorister, Ali Taha Abu Snina og Abed al-Aziz Atrash. Rima Tannous og Halsa blev fanget. En passager blev dræbt og de øvrige passagerer slap uskadt.

De kvindelige terrorister blev fængslet og frigivet i 1979 under en fangeudveksling.

Halsa fortrød aldrig sine ugerninger og fortsatte med at hylde væbnet palæstinensisk kamp mod Israel indtil sin død.

I Danmark blev Theresa Halsa hyldet som en helt af Dansk Palæstinensisk Venskabsforening (PDV):

Hun skød Netanyahu – i dag gik hun bort Den legendariske, kristne, palæstinensiske frihedskæmper Thereza Halse døde…

Publisert av Dansk Palæstinensisk Venskabsforening Lørdag 28. mars 2020

MIFFs kommentarer
Dansk Palæstinensisk Venskabsforening (DPV) burde arbejde for palæstinensernes sag frem for at hylde Halsa som: “Den legendariske, kristne, palæstinensiske frihedskæmper Thereza Halse” som hverken angrede sine ugerninger eller prædikede for fred mellem Israel og palæstinenserne. DPV bruger samme hadefulde retorik mod Israel som palæstinensiske medier har gjort igennem flere år.

I 2016 hyldede de palæstinensiske myndigheder (PA) Ali Taha Abu Snina på deres oficielle TV- kanal PA TV News. I 2016 hyldede Fatah flere kvindelige terrorister, heriblandt også Theresa Halsa.

Så længe terrorister med israelske liv på samvittigheden hyldes som helte og Israels eksistens ret ikke anerkendes, er udsigterne til fred mellem Israel og palæstinenserne ikke lige rundt om hjørnet.

Danske skattekroner er med til at finansiere terrorangreb mod israelere
Så længe dansk bistand til palæstinenserne er med til at finansiere terrorangreb mod israelere vil terrorangrebene ikke stoppe. I fredags skrev MIFF om 18 års dagen for det mest dødbringende angreb under Anden Intifada. Den 27. marts 2002 lykkedes det en palæstinensisk terrorist, klædt ud som en kvinde, at smugle kraftfulde eksplosiver ind på et hotel i Netanya. Da Hamas-terroristen kom ind i spisesalen udløste han bomben. 30 civile mellem 20 og 90 år blev dræbt, 20 blev alvorligt såret og 120 blev lettere såret, ifølge Wikipedia.

I maj 2002 blev Abbas Al-Sayid arresteret af israelske styrker. Han blev derefter dømt for planlægning af påskemassakren i Netanya plus et angreb mod et indkøbscenter i Netanya den 19. maj 2002, hvor fem mennesker blev dræbt.

I løbet af de 18 år der er gået siden da, er Al-Sayid blevet belønnet med 1,7 millioner kroner af de palæstinensiske selvstyremyndigheder, en økonomisk belønning som er flere gange højere end gennemsnitslønnen for palæstinensiske lærere og politi i samme periode. Terroristens aktuelle månedlige løn ligger på 13.600 kroner og vil gradvist stige til 22.700 kroner.

Palæstinensernes belønningssystem til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden finansieres blandt andet af Danmark af vores skattekroner – vi er således med til at betale for terrorangreb mod israelere!

Hvis palæstinenserne virkelig ønsker deres egen stat, hvorfor har de så gentagne gange afvist tilbud om “Palæstina”? De fik allerede tilbudt en stat i 1937. Seneste tilbud om “Palæstina” kom med Trump-planen, men også den blev afvist af palæstinenserne.

Det er ikke manglen på en palæstinensisk stat, der er problemet, det er palæstinensernes intense modvilje mod en jødisk stat. Hindringen for en to-statsløsning for to folk er, at Fatah og PLO, støttet af en samlet arabisk liga, afviser at Israel skal forblive en jødisk stat. Den arabiske liga gjorde det klart på sit møde den 25. marts 2014. Vedtagelsen var enstemmig: “Absolut og kategorisk afvisning af at anerkende Israel som en jødisk stat.”

Danmarks officielle mål er to stater – Israel og Palæstina, der lever side om side i fred. Men organisationerne der modtager hundredvis af millioner kroner om året fra Danmark, har et alvorligt og pinligt problem: Ingen af dem kender en palæstinensisk politiker eller samfundsleder, der offentligt opfordrer til anerkendelse af Israel som et nationalt hjemland for det jødiske folk.

Hvis du også synes det er på tide alle danske Israel-venner står sammen og står op for Israel og det jødiske folk, så meld dig ind i MIFF allerede nu! For fra kun 160,- om året hjælper du MIFF med at tale Israels sag – sammen er vi stærke! Klik her for at blive medlem.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelRaket affyret fra Gaza mod Sderot
Næste artikelIsraelsk opfindelse kan forhindre respirator-mangel
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise