Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

8-årige Jana på Fatah tv: – Jeg er så glad for min 15-årige kusine er død som martyr

8-årige Jana på Fatah-tv: - I dag var jeg så glad, så glad på hendes vegne. Tillykke med martyrdøden. (Foto: Skærmdump, PMW)
I årtier har de palæstinensiske myndigheder (PA) indoktrineret børn til at ofre livet i terrorangreb mod israelere. Du er med til at betale for vanviddet via dansk PA-bistand.

Desværre er det ikke nyt at det palæstinensiske samfund er gennemsyret af en dødskult. I generationer er palæstinenserne i de palæstinensiske selvstyreområder (PA) blevet indoktrineret til at elske martyrdøden – ikke livet. MIFF har i årevis gjort opmærksom på at dine og vores skettekroner er med til at finansiere vanviddet.

PA har mistet kontrollen over Jenin – MIFF har i længere tid skrevet om at de palæstinensiske myndigheder (PA), som Danmark pumper milliarder af skattekroner i, har mistet kontrollen over flere af sine byer i Judæa og Samaria – især byen Jenin, hvor terrorgrupper truer Israels sikkerhed. Trods PA’s forpligtelser i Oslo-aftalerne, har de ikke vist vilje eller evne til at stoppe terrorgrupperne i deres selvstyreområder. Derfor har Israels forsvarshær (IDF) i en lang periode gennemført daglige anti-terroraktioner for at beskytte sin befolkning mod terror. Ny IDF-rapport viser at mindst 52 israelere i juni 2022-juni 2023, betalte med livet for palæstinensisk terror – mindst 15 af terrorofrene blev dræbt af terrorister fra Jenin

Teenage-terrorist hyldes – I sidste måned blev 15-årige Sadil Ghassan Naghnaghiya Turkeman, der var medlem af den iransk-støttet terrrorgruppe Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ) dræbt under IDF’s antiterroroperation i Jenin.

Naghnaghiya filmede skudvekslingerne mellem israelske soldater og palæstinensiske terrorister, da hun blev skudt. IDF’s talsmand udtalte at hun næppe blev skudt af IDF-soldater, skriver Palestinian Media Watch (PMW), der i årtier har fulgt palæstinensiske medier.

Naghnaghiya sprede sin terrorstøtte på Facebook – på sit profibillede poserede hun med en M16 og havde tilføjet: – Vi elsker ikke martyrdøden, martyrdøden elsker os… #Jenin_martyrernes_mor” [Det israelske forskningsinstitut Meir Amit Intelligence and Terrorism Information Center, 27. juni 2023]

[Profilbillede – Sadil Ghassan Naghnaghiya Turkeman, Facebook, 12. juli 2023]
[Det israelske forskningsinstitut Meir Amit Intelligence and Terrorism Information Center, 27. juni 2023]

Efter Naghnaghiya blev dræbt, gik hendes 8-årige kusine på Fatah tv for at lyønske hende: – 1.000 gange tillykke med din martyrdød, jeg er så glad for min kusine døde martyrdøden.

Se klippet her:

Palæstinensiske børn er ikke født med et ønske om at dræbe for at blive dræbt – de får ideen via indoktrinering og hjernevask med modremælken. PA har i årtier haft dom mål at hjernevaske palæstinensiske børn til at ofre livet om terrorister mens de dræber israelere og danske skatteydere er med til at finansiere vanviddet PA har hjernevasket 8-årige Jana og 15-årige Naghnaghiya til at se frem til martyrdøden – ikke livet.

Allerede i 2002 delte PMW chokerende klip fra PA-tv af to 11-årige palæstinensiske piger som sagde at: – Martyrdøden er en meget smuk og sød ting. Vi ønsker ikke denne verden, vi vil have efterlivet.

Se klippet her:


Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem