Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Vil have Israel boykottes – behandles selv mod Corona på israelsk hospital

Den palæstinensiske hovedforhandler Saeb Erekat. (Foto: US Islamic World Forum, Flickr.com/ CC)
PA's topembedsmand Saeb Erekat er alvorligt ramt af Corona, derfor har han bedt om at blive indlagt på Hadassah i Jerusalem. Erekat har tidligere beskyldt israelere for at spytte på palæstinensiske biler for at dræbe alle palæstinensere med Corona - PA's dobbeltmoral har ingen grænse.

Moral er godt – PA dobbeltmoral er dobbelt så godt
De palæstinensiske myndigheders (PA) topembedsmand Saeb Erekat som er medlem af Fatah Central Committee og PLO’s chefforhandler er alvorligt ramt af Corona. I stedet for at blive behandlet på et hospital i et arabisk land, har Erekat bedt om at blive indlagt på et israelsk hospital – Hadassah i Jerusalem. Hvor han nu bliver behandlet mod Corona. Israelske kilder rapporterede søndag eftermiddag – bekræftet af palæstinensiske kilder, at Erekat som blev rapporteret smittet med Corona i sidste uge, nu har vejrtrækningsproblemer og derfor blev flyttes til det israelske hospital, er det ikke ironisk? Læs MIFF’s artikel om konsekvenserne for den palæstinensiske befolkning efter PA valgte at stoppe al samarbejde med Israel i maj 2020.

Palestininan Media Watch har tidligere rapporteret om, at mens Israel har ydet omfattende medicinsk uddannelse til palæstinensiske sygeplejersker og læger og medicinsk hjælp til den palæstinensiske befolkning i kampen mod Corona. i stedet for at samarbejde med de israelske myndigheder om at bekæmpe Corona, har PA brugt Corona-pandemien som en undskyldning for at sprede ondsindede løgne om at Israel med vilje har inficeret palæstinensere for at myrde dem. Læs MIFF’s artikler om hvordan Israel har hjulpet palæstinenserne i kampen mod Corona.

Erekat: – Israelere spytter på palæstinensiske biler for at myrde os med Corona
Erekat valgte at gå endnu længere i de absurde Corona-anklager mod Israel som ikke har hold i virkeligheden. Erekat sluttede sig til koret af had og anklagede israelere for at ”spytte på palæstinensiske biler og ejendomme for at overføre Corona-smitte” for at opfylde ”det vilde ønske om at slippe af med det palæstinensiske folk på enhver måde.” [Officielt PA-dagligt Al-Hayat Al-Jadida, 30. marts 2020]. Læs MIFF’s artikel: H.C. Andersen i palæstinensisk version – det er ganske vist… Hvordan én spytklat blev til fem høns. Læs MIFF’s artikel: Palæstinensernes dobbelt kommunikation, Palæstinenserne er længe sluppet afsted med modstridende løgne, skriver professor Hillel Frisch. Læs MIFF’s artikel: Dansk Corona-bistand gik til terrortilknyttede palæstinensiske organisationer. Læs MIFF’s artikler om hvordan dansk bistand til palæstinenserne bliver misbrugt af de palæstinensiske myndigheder (PA) til at undervise palæstinensiske skolebørn i at blive selvmordsbombere og ofre deres liv i jihad mod israelere. Læs også hvordan PA misbruger dansk bistand til at give dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden terrorløn.

Erekat tror ikke på sin egen løgn
Hvis Erekat virkelig troede på den løgn han selv har spredt om at Israel ”har et vildt ønske om at slippe af med det palæstinensiske folk”, ville han ikke have valgt Hadassah hospital til at behandle ham mod Corona i forsøget på at redde hans liv.

Den absurde modsigelse dokumenterer endnu en gang, at PA-ledelsen bevidst lyver for at dæmonisere Israel overfor deres egen befolkning med det ene formål at skabe had mod israelere og jøder.

Her er uddrag af Saeb Erekats oplæg (som du også betaler til via din skattebillet til PA):

”Når bosætterbander bliver vilde – det sidste eksempel er… at spytte på palæstinensiske biler og ejendomme for at overføre Corona til dem; og når de forhindrer adgang til mere end 140 fødevarer, desinfektionsmidler og rengøringsmidler til OVER 5.000 palæstinensiske fanger, og det sker under de ekstraordinære omstændigheder i skyggen af Corona; og når de nægter at løslade hundredvis af syge fanger, inklusiv ældre, administrative tilbageholdte, børn og kvinder – alt det er udtryk for, at ånden af ​​had har slået rod, spredning af ​​tilskyndelsen til racisme og det vilde ønske om at slippe af med det palæstinensiske folk på enhver måde…
Palæstina lever i dag med to pandemier: På et tidspunkt, hvor hele vores folk kæmper mod Corona og kæmper for at slippe af med pandemien for at redde liv… skal de også kæmpe med den kolonialistiske besættelsesepidemi med samme beslutsomhed.”

[Officielt PA-dagligt Al-Hayat Al-Jadida, 30. marts 2020]

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem