Du er med til at finansiere PLO-sommerlejre hvor børn hylder terrorister og martyrdøden

Palæstinensere indoktrineres fra vugge til grav i at hade Israel og hylde terror mod jøder. Dansk bistand er med til at finansiere vanviddet.

Traditionen tro organiserede PLO’s Højere Råd for Ungdom og Sport sommerlejre for børn og teenagere i de palæstinensiske myndigheders (PA) områder (Område A og B i Judæa og Samaria), Hamas-kontrolleret Gaza og Øst-Jerusalem.

I år var teamet for de 600 sommerlejre afholdt i PA’s områder i Judæa og Samaria, Hamas-kontrolleret Gaza og Øst-Jerusalem “Al-Masra wal-Asra”, dvs. “stedet for Al-Isra (Al-Aqsa) og fangerne”. Omkring 42.000 drenge og piger deltog i lejrene. Blandt de PA-organer involveret i sommerlejrprogrammet, var undervisnings- og kulturministerierne og lokale kommuner. Alt sammen finansieret af dine skattekroner via dansk PA-bistand.

Under åbning af sommerlejrene i byen Silwad tæt på Ramallah sagde Jibril Rajoub, leder af Det Højere Råd for Ungdom og Sport og generalsekretær for Fatahs Centralkomité: “Her i Silwad, byen af ​​fanger og martyrer, åbner vi ​​2022-sommerlejrene med titlen ‘Al-Masra wal-Asra.’ Den kreative model udtrykker alle palæstinenseres forhåbninger og værdier… Sommerlejrene søger at være en smeltekedel, der former børnenes bevidsthed på grundlag af den nationale palæstinensiske doktrin…”

Formand for Prisoners Club, Qadoura Fares sagde ved åbningsceremonien: “[Sommerlejr]-programmet styrker vores børns viden og gennemsyrer dem med kærlighed til hjemlandet.”

I sommerlejrene bliver børnene indoktrineret og tillært ekstremisitske værdier som eksempelvis glorificering af dømte palæstinensiske terrorister med israelske liv på samvittigheden, glorificering af matyrdøden, drømmen om en palæstinensisk stat fra Jordanfloden til Middelhavet og benægtelse af Israels ret til at eksistere via rekreative aktiviteter og underholdningsaktiviteter.

I det følgende er et udpluk af det som palæstinensiske børn lærer i de PLO-sponsorerede sommerlejre, delt på sociale medier, oversat fra arabisk af MEMRI.

Glorificering af terrorister Ved årets sommerlejre blev der lagt særligt fokus på seks palæstinensiske terrorister, der tilbage i september 2021 flygtede fra et israelsk fængsel.

De seks flygtede terrorister var:
Zakaria Al-Zubeidi, chef for Fatahs militære fløj i Jenin under Anden Intifada, ansvarlig for rekruttering af selvmordsbombere og planlægning af terrorangreb, inkl. angrebet i november 2002 i Beit Shean som kostede 6 israelere livet.
Mahmoud ‘Abdallah ‘Arida, fremtrædende leder af den iransk-støttet terrorgruppe Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ) som ledede flugtplanen og afsoner livstidsdom + 15 år for at være medlem af PIJ og involvering i terroroperationer som kostede israelsk politibetjent livet.
Muhammad Qassem ‘Arida, afsoner tre livstidsdomme + 20 år for mord og medlemskab i terrororganisation, involveret i selvmordsbombeangreb mod bus i 2001 som kostede 3 israelere livet. Ya’qoub Qadiri, PIJ-agent, afsoner to livstidsdomme + 35 år for at myrde israelere, medlemskab i terrororganisation og involvering i flere terroroperationer.
Eham Kamamji, PIJ-agent, afsoner livstidsdom for involvering i kidnapning og mord på israelsk mand.
Munadil Nafayat, fængslet for våbenhandel.

Også andre palæstinensiske terrorister blev hyldet i de PLO-sponsorede sommerlejre, en af dem er den kvindelige terrorist Dalal Mughrabi som ledede det værste terrorangreb mod israel i 1978 som kostede 35 israelere livet – flere af dem var små børn.

En anden terrorist som hyldes er Karim Younis, han afsoner 40-års fængsel for sin involvering i kidnapning og mord på israelsk soldat i 1980.

Nedenfor er eksempler på hvordan palæstinensiske børn blev indoktrineret til at hylde terrorister og benægte Israels eksistens. Se flere eksempler her.

Palæstinensiske børn i PLO-sponsorede sommerlejre i Rafah og Gaza hylder 6 palæstinensiske terrorister med israelske liv på samvittigheden. Skeerne som børnene holder symboliserer de improviserede værktøjer terroristerne brugte til at grav en flugttunnel ud af det israelske fængsel hvorfra de flygtede. Terrorister blev fanget efter omfattende eftersøgning. (Facebook.com/hcyspalestine, 4. august 2022)
Palæstinensiske børn i PLO-sponsoreret sommerlejr i Betlehem holder skilte som hylder de palæstinensiske terrorister med israelske liv på samvittigheden, der i 2021 flygtede fra israelsk fængsel. Terroristerne er nu tilbage i fængslet. (Facebook.com/hcyspalestine, 18. juli 2022)
Børn lærer i de PLO-sponsorerede sommerlejres dramaklasser at opsætte skuespil om sammenstød med israelske soldater, martyrdøden og begravelser. Børn i Yabous i Øst-Jerusalem opførte eksempelvis et skuespil, hvor et barn kaster sten mod israelske soldater, bliver dræbt og hans lig bliver pakket ind i et palæstinensisk flag. (Facebook.com/hcyspalestine, 2. august 2022)
Palæstinensiske børn indoktrineres i PLO-sponsorerede sommerlejr at “Palæstina” strækker sig Jordanfloden til Middelhavet. Israel er fjernet fra landkortet. (Facebook.com/hcyspalestine, 28. juli 2022, 1. august 2022, 3. august 2022)

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp