Teenagepigerne deltager i lejr opkaldt efter terrorist, indirekte sponsoreret af Danmark

50 palæstinensiske teenagepiger deltog i sidste uge i lejr opkaldt efter terroristen, der stod bag det mest dødelige terrorangreb mod Israel - du var med til at betale via dansk PA-bistand.
Teeangepiger træner iført militæruniform i sommerlejr opkaldt efter terrorist. Det hele er indirekte sponsoreret af de danske skatteydere via dansk PA-bistand. (Foto: Shabiba, via Palestinian Media Watch)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

På Al-Istiqlal University i Jeriko i Judæa & Samaria (Vestbredden) blev der i forrige uge afholdt en lejr. Arrangørerne er de palæstinensiske myndigheders (PA) politiadministration og Fatah-bevægelsen (Fatah kontrollerer PA) ungdomsbevægelse som hedder Shabiba.

Lejren henvender sig til studerende på videregående uddannelser. Leiren hedder «Klassen for martyren Dalal Mughrabi», skriver PA’s officielle avis Al-Hayat Al-Jadida 23. oktober (avisen finansieres blandt andet via dansk bistand).

Shabiba-bevægelsen har udgivet billeder af pigerne iført militæruniformer, skriver Palestinian Media Watch (PMW).

Mughrabi var en kvindelig Fatah-terrorist som ledede det mest dødelige terrorangreb mod Israel i 1978. Terrorangrebet kostede 37 israelere livet, heraf 12 børn (se billedet af børnene nedenfor). I 2017 viste det sig at palæstinensisk ungdomscenter som Norge havde betalt til, var opkaldt efter terroristen Mughrabi. Norges daværende udenrigsminister Børge Brende reagerede med det samme og krævede norsk bistand tilbagebetalt.

Den kvindelige terrorist Dalal Mughrabi ledede det mest dødelige terrorangreb i Israels historie. 37 israelere blev myrdet ved angrebet – af dem var 12 børn. (Foto: Palestinian Media Watch)


Læs også: EU-finansieret fond uddanner palæstinensiske lærere ved at forherlige det mest dødelige terrorangreb i Israels historie. A.M. Qattan Foundation får blandt andet støtte fra Norge, Sverige, EU, Frankrig, Holland, Schweiz, UNICEF og UNRWA.

– Glorificering af terrorangreb er fuldstændig uacceptabelt. Jeg tager stærk afstand fra at institutioner på den måde tager navn efter personer som har deltaget i terrorhandlinger. Det er noget som Norge ikke acceptere at blive associeret med, og det er uholdbart at norske bistandsmidler bruges til den slags formål, sagde Brende – klik HER.

Norge og Danmark har indirekte støttet sommerlejren afholdt i forrige uge på mindst to måder. Gennem Norges/Danmarks generelle budgetstøtte til de palæstinensiske myndigheder er vi med til at finansiere de palæstinensiske politistyrker og højre uddannelse som eksempelvis universitetet i Jeriko. De palæstinensiske myndigheder giver også penge fra international bistand videre til PLO og Fatah, som dermed også havner i Shabiba-bevægelsens lommer. Se hvor mange milliarder Danmark giver i PA-bistand i 2021-2025 HER.

Se også hyldest af den kvindelige terrorist med 37 israelske liv (heraf flere børn) på samvittigheden:


Læs MIFF tidligere artikel om Shabiba-bevægelsen; Hver morgen mindes skolepigerne i Bethlehem om jihad. Det er ikke kun de palæstinensiske skolebøger som er problematiske i den palæstinensiske skole.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikel– PA burde sidde på anklagerbænken sammen med Esthers morder
Næste artikelGravede efter guld i arkæologisk område
Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen indlæg at vise