Teeangepiger træner iført militæruniform i sommerlejr opkaldt efter terrorist. Det hele er indirekte sponsoreret af de danske skatteydere via dansk PA-bistand. (Foto: Shabiba, via Palestinian Media Watch)

Teenagepigerne deltager i lejr opkaldt efter terrorist, indirekte sponsoreret af Danmark

50 palæstinensiske teenagepiger deltog i sidste uge i lejr opkaldt efter terroristen, der stod bag det mest dødelige terrorangreb mod Israel - du var med til at betale via dansk PA-bistand.

På Al-Istiqlal University i Jeriko i Judæa & Samaria (Vestbredden) blev der i forrige uge afholdt en lejr. Arrangørerne er de palæstinensiske myndigheders (PA) politiadministration og Fatah-bevægelsen (Fatah kontrollerer PA) ungdomsbevægelse som hedder Shabiba.

Lejren henvender sig til studerende på videregående uddannelser. Leiren hedder «Klassen for martyren Dalal Mughrabi», skriver PA’s officielle avis Al-Hayat Al-Jadida 23. oktober (avisen finansieres blandt andet via dansk bistand).

Shabiba-bevægelsen har udgivet billeder af pigerne iført militæruniformer, skriver Palestinian Media Watch (PMW).

Mughrabi var en kvindelig Fatah-terrorist som ledede det mest dødelige terrorangreb mod Israel i 1978. Terrorangrebet kostede 37 israelere livet, heraf 12 børn (se billedet af børnene nedenfor). I 2017 viste det sig at palæstinensisk ungdomscenter som Norge havde betalt til, var opkaldt efter terroristen Mughrabi. Norges daværende udenrigsminister Børge Brende reagerede med det samme og krævede norsk bistand tilbagebetalt.

Den kvindelige terrorist Dalal Mughrabi ledede det mest dødelige terrorangreb i Israels historie. 37 israelere blev myrdet ved angrebet – af dem var 12 børn. (Foto: Palestinian Media Watch)


Læs også: EU-finansieret fond uddanner palæstinensiske lærere ved at forherlige det mest dødelige terrorangreb i Israels historie. A.M. Qattan Foundation får blandt andet støtte fra Norge, Sverige, EU, Frankrig, Holland, Schweiz, UNICEF og UNRWA.

– Glorificering af terrorangreb er fuldstændig uacceptabelt. Jeg tager stærk afstand fra at institutioner på den måde tager navn efter personer som har deltaget i terrorhandlinger. Det er noget som Norge ikke acceptere at blive associeret med, og det er uholdbart at norske bistandsmidler bruges til den slags formål, sagde Brende – klik HER.

Norge og Danmark har indirekte støttet sommerlejren afholdt i forrige uge på mindst to måder. Gennem Norges/Danmarks generelle budgetstøtte til de palæstinensiske myndigheder er vi med til at finansiere de palæstinensiske politistyrker og højre uddannelse som eksempelvis universitetet i Jeriko. De palæstinensiske myndigheder giver også penge fra international bistand videre til PLO og Fatah, som dermed også havner i Shabiba-bevægelsens lommer. Se hvor mange milliarder Danmark giver i PA-bistand i 2021-2025 HER.

Se også hyldest af den kvindelige terrorist med 37 israelske liv (heraf flere børn) på samvittigheden:


Læs MIFF tidligere artikel om Shabiba-bevægelsen; Hver morgen mindes skolepigerne i Bethlehem om jihad. Det er ikke kun de palæstinensiske skolebøger som er problematiske i den palæstinensiske skole.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp