Esther Horgan var mor til seks, hun blev fundet dræbt efter hun var ude at løbe i nærheden af bosættelsen hvor hun boede. (Foto: Privat)

– PA burde sidde på anklagerbænken sammen med Esthers morder

- De palæstinensiske myndigheder (PA) og deres ledere opildner til terror og udbetaler enorme summer til terroristerne og deres familier. De burde sidde på anklagerbænken sammen med Esthers morder - det ville forhåbentligt forhindrer det næste mord, siger Esther Hogans familie.

Den 21. december 2020 blev den israelske mor til seks, Esther Horgan fundet brutalt myrdet i nærheden af bosættelsen Tal Menashe på Vestbredden (Judæa og Samaria). 52-årige Esther var taget ud på en af sine regelmæssige løbeture i området, men denne gang kom hun aldrig hjem – læs MIFFs artikel om det HER. Efter en større eftersøgningsaktion blev hun fundet myrdet i skoven med store skader mod hovedet.

Esthers morder ville have hævn for dømt terrorist med flere liv på samvittigheden. Den palæstinensiske terrorist som myrdede Esther fortalte under sit forhør at han “besluttede at udføre et terrorangreb fordi en sikkerhedsfange han kendte, Kamal Abu Wa’er,” døde i et israelsk fængsel af kræft. [Israels sikkerhedstjenester, israelsk regerings pressekontor, 4. januar 2021], skriver Palestinian Media Watch PMW) som i flere år har overvåget palæstinensiske medier.

Den palæstinensiske terrorist Kamal Abu Wa’er var idømt 6 livstidsdomme for sin medvirken til mordet på mindst 4 israelere. Mens Abu Wa’ers var syg lancerede de palæstinensiske myndigheder (PA) og Fatah opildnings-kampagner, hvor palæstinensiske topembedsmænd kom med falske beskyldninger om at Israel nægtede Abu Wa’er ordentlig medicinsk behandling. Efter Abu Wa’er døde af kræft intensiverede PA og Fatah deres anti-israelske propaganda og kaldte hans død for “bevidst medicinsk forsømmelse.” Mohammed Kabha som myrdede Esther troede på PAs propaganda og besluttede at myrde en israeler som hævn. Kabha har udtalt at han “identificerede en jødisk kvinde, der gik alene” i skoven mens Kabha var ved at smugle cigaretter gennem et hul i sikkerhedshegnet. Han gik hen til Esther, knuste hendes hoved med en sten og dræbte hende.

PA spreder nazi-lignende beskyldninger rettet mod Israel. PA gør hvad de kan for at dæmonisere Israel og sprede had mod Israel blandt palæstinenserne. PA ved at spredning af falske og dæmoniserende påstande rettet mod Israel er en effektiv propaganda-taktik. PA ynder at fremstille fængslede palæstinensiske terrorister med israelske liv på samvittigheden som nogle stakler, som Israel behandler umenneskeligt. I årevis har PA påstået at Israel “torturerer” terrorfanger, udsætter dem for medicinske forsøg i stedet for at behandle dem for deres sygdomme, PA påstår sågar at Israel udfører nazi-lignende eksperimenter på dem, inficerer dem med sygdomme, udsætter dem for medicinsk forsømmelse og nægter dem behandling ved alvorlig sygdom – eksempelvis kræft og forårsager deres “langsomme død”.

Militærdomstolen i Salem har nu dømt Esthers morder. Af anklageskriftet fremgår det, at Kabha “tog en stor sten, svingede den med begge hænder over Esthers hoved og slog hende to gange med stenen i hovedet.” Det fremgår også at Kabha “lagde mærke til Esther Hogan gå ned ad stien. Han kunne se på hendes udseende og påklædning at hun var jøde. Deres blikke krydsede hinanden, og hun begyndte at løbe i panik mod bosættelsen. På det tidspunkt besluttede morderen sig for at myrde Esther af nationalistiske årsager og at udføre et terrorangreb, han i noget tid havde planlagt at udføre.” Skriver den israelske kanal KAN (oversat fra hebraisk)

Esthers familie om afgørelsen: – Vi er tilfredse med at terroristen er blevet dømt på baggrund af hans tilståelse i retten i dag. Vi er nu tættere på en afslutning af den juridiske proces som har stået på i al for lang tid. Terroristen bør få den maksimale straf for mordet på Esther og ende sine dage bag tremmer.

– Vi er kede af, at morderens udsendinge ikke sidder ved siden af ​​ham på anklagerbænken. De palæstinensiske myndigheder og deres ledere opildner til terror med blodanklager, undervisning i terror, had og drab. De udbetaler enorme summer til terroristerne og deres familier. Den personlige retsforfølgelse af PA-ledere for at udsende og betale lejesoldater for at myrde jøder vil måske udgøre en større afskrækkelse og forhindre, eller i det mindste reducerer risikoen for at det næste mord sker, slutter Esthers familie.

Den 5. maj 2021 holdt Folketinget en større debat om hvorvidt dansk PA-bistand skulle stoppes som en konsekvens af gentagende dokumentation på massivt misbrug af udenlandsk bistand til terror. MIFFs information blev fremhævet fra Folketingets talerstol – se Folketingsdebatten HER.

MIFF kan konstatere at flere års PA misbrug af udenlandsk bistand ikke får konsekvenser for dansk PA-bistand – se her:

Den 24. september 2021 Tweetede Ketil Karlsen at Danmark i perioden 2021-2025 giver PA 154 millioner dollars (svarende til mere end 1 milliard kroner) Læs mere HER:

Den 23. september Tweetede PA’s premierminister Mohamed Shatayyeh at Danmark giver PA 72 millioner dollars (svarende til omkring 478 millioner kroner).

Se hvor meget et israelsk liv er værd – du er med til at finansiere PA’s Pay for Slay politik via dansk skattefinansieret PA-bistand:

Se hvor meget et israelsk liv er værd i dollars/shekel. Du er med til at betale gildet via dansk skattefinansieret PA-bistand. (Skærmdump: https://palwatch.org/).


Facebook
Twitter
Email
WhatsApp