Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

MIFF-journalist fortæller om sin rejse til Israel

I Tel Aviv stod en mand med skilt for at vække verden og minde om at mindst 136 gidsler, inkl. baby Kfir og danske Itzik har siddet fanget i Gaza siden 7. oktober-massakren mod Israel. (Foto: Bjarte Bjellås)
Bjarte Bjellås fortæller om sit møde med familier i dyb sorg efter 7. oktober-massakren mod Israel.

7. oktober-massakren var den værste mod jøder siden Holocaust. Massakren har ramt alle israelere hårdt på tværs af religion, etnicitet og køn. En undersøgelse har vist at knap en fjerdedel af israelere lider af PTSD. Israel er et lille land og alle kender nogle, der blev ramt af den værste tragedie i landets historie.

MIFF-journalist Bjarte Bjellås har netop været i Israel for at markere 100 dage for masskren. Under sit besøg, talte han blandt andet med Nevo som fortalte at verden ikke forstår, at Israel er et land dyb sorg, hvor alle har mistet nogle de elsker.

Under MIFF’s Live-sending fortalte Bjarte Bjellås om de stærke indtryk mødet med massakre-ofrenes familier og pårørende til de mindst 136 gidsler, der fortsat sidder fanget i Gaza har gjort på ham

Se Live-sendingen her:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem