Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Sådan kan du hjælpe Israel og MIFF

Hamas-massakren mod Israel d. 7. okt, har kostet over 1,400 livet, over 4,600 er såret, utallige er savnede og over 200 israelske og udenlandske børn, kvinder, ældre, syge og mænd er blevet kidnappet til Hamas-kontrolleret Gaza. På billedet ses pro-Israel demonstration i Los Angeles, Californien, USA, 15. oktober 2023. (Foto: Shana Meyerson/TPS).
Israel er blevet udsat for den værste massakre mod jøder siden Holocaust. Over 1,300 babyer, børn, kvinder, ældre og mænd er blevet slagtet med ubeskrivelig brutalitet. Over 3,600 er såret, utallige er savnede og over 200 er blevet kidnappet til Gaza. Flere af ofrene er udlændinge.

Mange danske Israel-venner har spurgt, hvordan de kan hjælpe Israel og MIFF efter den værste massakre mod jøder siden Holocaust.

Sådan kan du hjælpe:

1. Afslør – del info i dit netværk om at den iransk-støttet terrorgruppe Hamas er en nazi-inspireret jihadistisk terrorgruppe og er ISIS’ tvilling. Del MIFF’s artikler og klip om Hamas-massakren via de kanaler du bruger.

Problemet er ikke «okkupationen», som DR vil have dig til at tro. Problemet er at Hamas sammen med mange andre palæstinensiske terrorgrupper har som erklæret mål at udslette Israel.

2. Udtryk støtte – udtryk din støtte, som lederne i flere vestlige lande har gjort, nemlig at Israel har ret og pligt til at forsvare sine indbyggere mod krig og terror.

3. Sæt i skammekrogen – hæng de medier, organisationer og politikere ud, der forsøger at skabe symmetri mellem Hamas’ krigsforbrydelser mod forsvarsløse børn, kvinder og mænd, og Israels forsvarshær.

4. Understreg – fremhæv at Iran står bag terrorgrupperne Hamas og Palæstinensisk Islamisk Jihad, og at deres hovedformål er, at stoppe freden, der ellers var på vej mellem Israel og Saudi-Arabien.

5. Send din støtte til MIFF

Den 7. oktober 2023 gik flere tusind Hamas-terrorister fra Gaza ind over grænsen, og myrdede forsvarsløse babyer, børn, kvinder, ældre, syge og mænd i flere israelske byer, samfund og kibbutzer.

Hamas-massakren har kostet over 1,300 liv, over 3,600 sårede, utallige savnede, over 200 kidnappet til Hamas-kontrolleret Gaza og flere tusind raketangreb mod tæt befolkede israelske byer. Blandt de kidnappede menes også at være en ældre dansk mand. Flere af de myrdede israelere er israelske arabere, beduiner, druzere og andre israelske minoriteter.

Terroristerne Live-streamede på sociale medier, hvordan de slagtede hele familier med en ubeskrivelig brutalitet. Israel har fundet udførlige Hamas-manualer på, hvordan de skulle slagte civile. Israels præsident Isaac Herzog delte noget af indholdet med CNN:

Fox News journalisten Trey Yingst var sammen med verdenspressen, med inde i nogle af kibbutzerne, hvor terroristerne brændte hele familier levende, myrdede babyer foran deres forældre og efterfølgende myrdede forældrene, myrdede forældrene foran deres små børn og efterfølgende delte klip af sig selv med de skræmte børn, som de har nu har kidnappet til Hamas-kontrolleret Gaza.

På X skrev Yingst: – Det er vores opgave at rejse derhen og se de ting, som ingen andre ønsker at se. Det her et et terrorangreb mod uskyldige civile. Der har været meget, meget vanskelige øjeblikke i løbet af den seneste uge. Vi har set det værste mennesker kan gøre med andre mennesker.

En retsgenetiker med 30 års erfaring undersøger ofrene for at dokumentere, hvordan de blev myrdet og fastlå deres identitet. Han fortæller, at han aldrig har set noget lignende og at han er chokeret over brutaliteten, hvormed ofrene blev myrdet af terroristerne:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem