Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

MIFF har bedt Elon Musk om at indføre antisemitisme-definition

MIFF har sendt brev til Elon Musk og Twitters ledelse.
MIFF har i brev sammen med international koalition af 180 organisationer bedt Elon Musk om at indføre effektive tiltag mod spredning af antisemitisme.

I går sendte Med Israel for fred (MIFF) brev til Twitters ledelse, hvori vi kræver indførelse af tiltag mod antisemitiske ytringer på den sociale platform. MIFF har sendt brevet sammen med en international koalition bestående af 180 organisationer – sæt din underskrift på brevet her.

– Vores hovedkrav til Elon Musk og Twitters ledelse er at de indføre IHRAs arbejdsdefinition af antisemitisme, og at ytringer som indgår i IHRAs definition, markeres med en advarsel om misinformation, forklarer Conrad Myrland, daglig leder i MIFF. Musks team kan også finde andre teknologiske løsninger som vil begrænse spredning af jødehad på deres platform.

I brevet er der også linket til en database med over 2.400 eksempler på antisemitisk indhold spredt på Twitter.

IHRA-definition af antisemitisme støttes af 38 lande, 320 delstater, amter og kommuner, 314 uddannelsesinstitutioner og 194 internationale institutioner og organisationer.

I dag kl. 18 dansk tid er det planlagt en Twitter-storm for at give brevet opmærksomhed.

Vi vil blive rigtig glade hvis du i aften efter kl. 18, vil hjælpe os med aktionen ved at Tweete og Retweete Tweets med hashtaggene #AdoptIHRA og #DefineItToFightIt

Du er meget velkommen til også at bruge graferne nedenfor:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem