Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

MIFFs leder kåret på liste med Biden, Trump, Kasparov og 96 andre

Conrad Myrland, daglig leder i MIFF. (Foto: Bjarte Bjellås)

32 procent af den norske befolkning mener det stemmer helt eller ret godt at «Israel behandler palæstinenserne lige så dårligt som jøderne blev behandlet under Anden Verdenskrig». 37 procent siger det er «umuligt at svare» på påstanden. Kun 31 procent har tilstrækkelig viden om Mellemøsten i dag og/ eller Anden Verdenskrig til at tage afstand fra påstanden. Samme problem ses i Danmark – læs Anti Defamation League (ADL) undersøgelse af danskernes holdning til jøder i MIFFs artikel HER.

Når indtrykket af Israel er så forvredet til det ugenkendelige i Norge og Danmark er det sjældent Israels venner får offentlig hæder. Derfor er det så meget desto vigtigere at vide at pro-israelske kræfter i udlandet ser og anerkender MIFFs arbejde.

Til vores glædelige overraskelse er Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, blevet kåret blandt «top hundrede personer som positivt påvirker jødisk liv i 2020» af onlinemagasinet og avisen The Algemeiner. På listen finder du top-politikere som Joe Biden, Donald Trump, Benjamin Netanyahu, Benny Gantz, Revuen Rivlin, Keir Starmer, arabiske ledere som Emiraternes kronprins Mohammed bin Zayed bin Sultan Al Nahyan, kongen af Bahrain, Israels forsvarschef Aviv Kochavi, Mossad-chef Yossi Cohen, skaklegenden Garry Kasparov og en lang række andre navne indenfor kultur, akademi, sport og andre sektorer.

– Conrad Myrland leder en af Europas største pro-israelske grupper og er i front for at støtte den jødiske stat og bekæmpe antisemitisme i Skandinavien. MIFF blev grundlagt i 1978, og har i dag over 11.000 medlemmer, inklusiv politikere, atleter og andre kendte, skriver The Algemeiner.

Se Conrad Myrland kommentere kåringen i en direkte-sending 3. december:

I november blev Conrad Myrland kåret på Jewish News Syndicates liste over de 40 mest indflytelsesrige talsmænd for Israel på sociale medier – læs mere HER. Det resulterede i at MIFF fik mulighed for at præsentere vores arbejde i Knesset – læs mere HER.

Hjælp MIFF med at få endnu mere indflydelse og fortsætte arbejdet for Israel og det jødiske folk – klik HER for at blive medlem/hjælp MIFF med at hverve flere medlemmer.
Klik HER for at give MIFF en gave.
Tak for din støtte!

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem