Conrad Myrland (øverst til højre) under Zoom-møde i regi af Knesset 24. november 2020. (Skærmdump fra Twitter)

MIFF præsenterede vores arbejde for den israelske nationalforsamling Knesset

Tirsdag 24. november deltog Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, i et Zoom-møde i regi af Knesset

15. november blev Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, kåret på den prestigefyldte liste over de 40 mest indflydelsesrige talsmænd for Israel på sociale medier – læs mere HER. På listen finder du også navne som oberst Richard Kemp, Avi Mayer, Bari Weiss, Hillel Neuer og ikke mindst den israelske superstjerne Gal Gadot.

24. november arrangerede Knessets komité for relationer mellem Israel og diasporaen et møde hvor over 30 af de 40 på listen deltog. Sådan så det ud under Knessets live-sending da Conrad Myrland fik 1,5 minut til at præsentere MIFFs arbejde.

PS! Hvis du undrer dig over hvorfor flere deltagere under Zoom-mødet tilsyneladende hedder Conrad Myrland, så var det en mærkelig fejl Zoom lavede i starten af Zoom-mødet.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp