MIFF på prestigefyldt liste

Conrad Myrland en af de fremmeste forsvarer af Israel på sociale medier.
Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred (MIFF). (Foto: ShaperMedia.se)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Jewish News Syndicate (JNS) har lavet en liste over de 40 mest indflydelsesrige talsmænd for Israel på sociale medier. På listen finder vi også daglig leder af MIFF, Conrad Myrland – se listen HER.

«Som leder af Norge-baseret «Med Israel for fred» (MIFF), leder Conrad Myrland er en af Europas største pro-israelske grupper og er helt i front i at støtte den jødiske stat og bekæmpe antisemitisme over hele Skandinavien», skriver JNS.

Det er en prestigefyldt liste MIFF er havnet på sammen med navne som oberst Richard Kemp, Avi Mayer, Bari Weiss, Hillel Neuer og ikke mindst superstjernen Gal Gadot.

«Hver og en af dem har to ting til fælles: De gør en virkelig forskel og er frygtløse talsmænd for den jødiske stat», skriver JNS om de 40 på listen.

MIFF’s styreleder Bengt-Ove Nordgård er stolt over at MIFF er repræsenteret på listen med daglig leder Conrad Myrland.

– Det er en stor ære for MIFF at Conrad er med på Jewish News Syndicate’s liste over «Top 40 global advocates for Israel online», siger Nordgård.

Vil du hjælpe MIFF med at vokse endnu mere og få endnu mere indflydelse.
Meld dig ind i MIFF NU og få GRATIS medlemskab året ud ved at betale for 2021 nu.
Klik HER for at blive medlem.
Tak for din støtte!

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelIntet andet land end Israel har en højere andel jøder end her
Næste artikel– Ekstremistiske jøder modarbejder den hurtige spredning af islam i Europa
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise