Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

MIFF på prestigefyldt liste

Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred (MIFF). (Foto: ShaperMedia.se)
Conrad Myrland en af de fremmeste forsvarer af Israel på sociale medier.

Jewish News Syndicate (JNS) har lavet en liste over de 40 mest indflydelsesrige talsmænd for Israel på sociale medier. På listen finder vi også daglig leder af MIFF, Conrad Myrland – se listen HER.

«Som leder af Norge-baseret «Med Israel for fred» (MIFF), leder Conrad Myrland er en af Europas største pro-israelske grupper og er helt i front i at støtte den jødiske stat og bekæmpe antisemitisme over hele Skandinavien», skriver JNS.

Det er en prestigefyldt liste MIFF er havnet på sammen med navne som oberst Richard Kemp, Avi Mayer, Bari Weiss, Hillel Neuer og ikke mindst superstjernen Gal Gadot.

«Hver og en af dem har to ting til fælles: De gør en virkelig forskel og er frygtløse talsmænd for den jødiske stat», skriver JNS om de 40 på listen.

MIFF’s styreleder Bengt-Ove Nordgård er stolt over at MIFF er repræsenteret på listen med daglig leder Conrad Myrland.

– Det er en stor ære for MIFF at Conrad er med på Jewish News Syndicate’s liste over «Top 40 global advocates for Israel online», siger Nordgård.

Vil du hjælpe MIFF med at vokse endnu mere og få endnu mere indflydelse.
Meld dig ind i MIFF NU og få GRATIS medlemskab året ud ved at betale for 2021 nu.
Klik HER for at blive medlem.
Tak for din støtte!

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem