Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

MIFF fejrer to år i Danmark med vokseværk – tak for jeres opbakning

Nu kan du også følge MIFF på Twitter og Instagram!
MIFF fejrer to år i Danmark med stigende opbakning fra danske Israel-venner. Hjælp os med at vokse endnu mere - sammen er vi stærke.

MIFF fejrer to år i Danmark med stigende opbakning fra danske Israel-venner og mere end 500 danske medlemmer.

MIFF lægger dagligt nye artikler op på miff.dk som er den mest aktuelle Israel-hjemmeside på dansk. Interessen for MIFF er stigende og MIFFs danske Facebook side har også vokseværk med 1.800 følgere.

På trods af Corona-krisen nåede MIFF en ny rekord med mere 20.00 besøg i løbet af marts måned. Alt det er takket være danske Israel-venner – mange tak for jeres opbakning!

Tusind tak til MIFF i Norge
Det er takket være opbakningen fra MIFF i Norge at MIFF kan tale Israels sag i Danmark. I 2019 dækkede MIFF i Norge 71% af de budgetterede omkostninger i Danmark. Israel-venner i Norge har givet de danske Israel-venner en unik mulighed for at støtte Israel og det jødiske folk. Resten af budgettet må Israel-vennerne i Danmark dække ind via kontingenter, gaver og entré. Derfor har vi i MIFF Danmark brug for al den opbakning vi kan få fra JER. Vi ved I er mange derude og vi er klar at kæmpe for Israels sag sammen med jer. KLIK HER FOR AT BLIVE MEDLEM.

MIFFs måde at arbejde på, har ændret sig under Corona-krisen og vi har fundet nye måder at nå ud til MIFFs Israel-venner med spændende foredrag via Zoom-møder.

Zoom giver MIFF nye og spændende muligheder
Den 6. april holdt MIFF sit første Zoom-møde med Conrad Myrland, daglig leder i MIFF i Norge og formand for MIFF i Danmark, Kjetil Ravn Hansen, organisations sekretær i MIFF Norge, Bjarte Bjellås, journalist i MIFF Norge og Rika Greenberg, redaktør og daglig leder i MIFF i Danmark. Under mødet fik MIFFs medlemmer i Norge og Danmark mulighed for at stille spørgsmål og få et indblik i de udfordringer som Israel og det jødiske folk står over for i en tid, hvor antisemitisme og terror desværre fortsat udgør en stigende trussel.

Den 16. april holdt MIFF Zoom-møde med foredrag af David Weinberg om Corona og kamp i Mellemøsten for MIFFs medlemmer. Weinberg skriver i israelske aviser om diplomati og forsvar. Han er grundlægger, vicepræsident og seniorforsker ved Jerusalem Institute for Strategic Studies (JISS), Israels konservative tænketank i sikkerhed og direktør for det israelske departement for Center for Israel and Jewish Affairs (CIJA) i Canada. Weinberg har tidligere været taler for MIFF ved flere lejligheder, både i Norge og Danmark.

Den 22. april vil der være Zoom-møde med Itamar Marcus, direktør for Palestinian Media Watch om hvordan PA bruger Corona til dæmonisering af Israel. Marcus har tidligere været i Norge som MIFFs gæst. I januar 2019 deltog Marcus blandt andet ved et møde med Høyre- og FrP i det norske Storting.

Interessen for MIFFs Zoom-møder som kommer direkte hjem i jeres stuer og giver mulighed for at stille spørgsmål til vores internationale foredragsholdere er overvældende. Derfor planlægger vi flere Zoom-møder. Så husk at holde øje med miff.dk og MIFFs Facebook opslag.

Tak for din opbakning som er afgørende for MIFFs fortsatte arbejde
Mange tak til dig som allerede er medlem. Hjælp os med at vokse – tag kontakt til venner og familie, spørg dem om du må melde dem ind i MIFF. Klik HER for at blive medlem.

Du kan også blive fast giver til MIFF – klik HER eller du kan give en gave til MIFF via MobilePay 49739 eller bankkonto 5290 9020945009

Tak til alle danske Israel-venner som har meldt sig ind i MIFF, kommenteret og delt MIFFs artikler på Facebook! Bliv ved med det og hjælp MIFF med at hverve endnu flere medlemmer – sammen er vi stærke.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem