Hør David Weinbergs foredrag om Corona og kamp i Mellemøsten

Klik på link til foredraget på YouTube i artiklen.
David M. Weinberg. (Foto: www.davidmweinberg.com)
«Alle har brug for at læse om Israel på miff.dk.» Hvis du er enig, har vi brug for dig som medlem af MIFF så skoleelever og andre kan få gratis adgang til israelske perspektiver på dansk. Kun en lille andel af vores internetbrugere er medlemmer. Klik her for at registrere dig nu (fra kr. 3,- per uge)

Torsdag den 16. april kl. 13-14 afholdes der et nyt Zoom-møde for betalende MIFF-medlemmer.

Linket til mødet vil blive offentligjort her ca. 12.45 torsdag.

KLIK PÅ LINK HER: https://zoom.us/j/92569280988?pwd=UUFnRGJSaGZPUWlhRWdnMUMwRzJ1QT09

Hør David Weinbergs foredrag her på YouTube:

Efter Weinbergs foredrag vil der være mulighed for at stille spørgsmål. Mødet afholdes på engelsk.

Weinberg skriver i aviserne Jerusalem Post og Israel Hayom om diplomati og forsvar. Han er grundlægger, vicepræsident og seniorforsker ved Jerusalem Institute for Strategic Studies (JISS), Israels konservative tænketank i sikkerhed og direktør for det israelske departement for Center for Israel and Jewish Affairs (CIJA) i Canada.

David Weinberg er en engagerende taler som taler til både jødiske og ikke-jødiske målgrupper i Israel, USA og Canada om international politik, israelsk diplomati og forsvarsstrategi, efterretninger og andre beslægtede emner. Han har tidligere været taler for MIFF ved flere lejligheder, både i Norge og Danmark.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Ingen indlæg at vise