David M. Weinberg. (Foto: www.davidmweinberg.com)

Hør David Weinbergs foredrag om Corona og kamp i Mellemøsten

Klik på link til foredraget på YouTube i artiklen.

Torsdag den 16. april kl. 13-14 afholdes der et nyt Zoom-møde for betalende MIFF-medlemmer.

Linket til mødet vil blive offentligjort her ca. 12.45 torsdag.

KLIK PÅ LINK HER: https://zoom.us/j/92569280988?pwd=UUFnRGJSaGZPUWlhRWdnMUMwRzJ1QT09

Hør David Weinbergs foredrag her på YouTube:

Efter Weinbergs foredrag vil der være mulighed for at stille spørgsmål. Mødet afholdes på engelsk.

Weinberg skriver i aviserne Jerusalem Post og Israel Hayom om diplomati og forsvar. Han er grundlægger, vicepræsident og seniorforsker ved Jerusalem Institute for Strategic Studies (JISS), Israels konservative tænketank i sikkerhed og direktør for det israelske departement for Center for Israel and Jewish Affairs (CIJA) i Canada.

David Weinberg er en engagerende taler som taler til både jødiske og ikke-jødiske målgrupper i Israel, USA og Canada om international politik, israelsk diplomati og forsvarsstrategi, efterretninger og andre beslægtede emner. Han har tidligere været taler for MIFF ved flere lejligheder, både i Norge og Danmark.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp