Mød menneskene bag MIFF Danmark på 1-års fødselsdagen

I dag har MIFF været ét år i Danmark! Hør bestyrelsesformand, Conrad Myrland fra MIFF Norge, daglig leder, Dina Grossman og journalist, Rika Greenberg se tilbage på nogle af højdepunkterne fra året som er gået.
Conrad Myrland, Dina Grossman, Rika Greenberg - alle ved deres hjemmearbejdspladser
Conrad Myrland, Dina Grossman og Rika Greenberg taler over Skype fra deres hjemmearbejdspladser
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Conrad Myrland interviewer Rika Greenberg og mig om hvordan det har været at opbygge MIFF i Danmark siden åbningen af hjemmesiden den 19. april 2018.

Vi taler bl.a. om hvad der er opnået – og det kan du læse mere om her. Vi reflekterer over hvad MIFF er og hvad MIFF ikke er – både generelt og i Danmark. Og vi fremviser nogle af vores pjecer, især i forbindelse med bekæmpelse af “løgnekortene” om “det forsvindende Palæstina”.


Dina Grossman er daglig leder og redaktør. post@miff.dk.
Rika Greenberg er journalist og marktingsansvarlig. rika@miff.dk
Conrad Myrland er bestyrelsesformand MIFF DK, og daglig leder MIFF Norge. post@miff.no

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelSaeb Erekat bekræfter: – Abbas sagde nej til 100% af Vestbredden, et delt Jerusalem – og tilladelse til indrejse af 150.000 flygtninge til Israel
Næste artikelDerfor flygter palæstinenserne fra Libanon
Avatar
Dina Grossman (f. 1948 i USA) er frivillig daglig leder og redaktør for MIFF. Pensioneret fra bl.a. stillinger som lærer, forsker, forfatter, IT-specialist. Dina har valgt at bo i Danmark siden 1978 og har dobbelt statsborgerskab. Hun har bidt mærke i, at der næsten hele tiden spredes giftige halvsandheder og hele løgne om Israel, som er fordummende og had-fremmende. Hun kan ikke ha' det!

Ingen indlæg at vise