Informationsressourcer du kan dele – inkl. vores første hvervepjece

Materiale du kan dele via PDF bilag – eller udskrive på papir til uddeling. Hvis du udskriver, husk at lave en ordentlig kvalitet som en MIFF’er vil være stolt af.

Informationsspredning (grafik fundet på researchgate.net)
Informationsspredning (grafik fundet på researchgate.net)
De sidste ti år er MIFF i Norge vokset fra under 2.000 til næsten 11.000 medlemmer. Såfremt Israel-vennerne i Danmark samler sig på samme måde, kan vi opbygge en organisation, som ikke mindst via hjemmeside og sociale medier afslører løgn og dæmonisering, bringer sidste nyt om Israel og giver israelske perspektiver.
Bliv medlem af MIFF Danmark nu

MIFFs rettelser til den famøse grafiske fortælling om “Det forsvindede Palæstina”. Format: A4, stående.  Hent PDF-filen ned til din computer ved at trykke på billedet nedenfor.

Starten på MIFFs rettelser til løgnekortene om "Det forsvindende Palæstina"
MIFFs rettelser til løgnekortene om “Det forsvindende Palæstina” (Klik på billedet her for at få PDF sendt ned til din computer)

Kort der viser lille Israel omgivet af medlemslandene i Det Arabiske Liga. Format: A4, liggende. Hent PDF-filen ned til din computer ved at trykke på billedet nedenfor.

Hvervepjece. Format: A4, stående. Hent PDF-filen ned til din computer ved at trykke på billedet nedenfor.

Hvervepjece thumbnail 2018-08-22

 

Link til “Din Side” / Medlemmernes Side

Sidst opdateret: 22. august 2018.

 

DEL
Tidligere artikelMIFFs Landsmøde: Israelkonference 2018 med 40 års jubilæumsfest – og fejring 70-år for staten Israel
Næste artikelMellemfolkeligt Samvirkes misinformation om Gaza i DR2Dagen
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Dina Grossman (f. 1948 i USA) er frivillig daglig leder og redaktør for MIFF. Pensioneret fra bl.a. stillinger som lærer, forsker, forfatter, IT-specialist. Dina har valgt at bo i Danmark siden 1978 og har dobbelt statsborgerskab. Hun har bidt mærke i, at der næsten hele tiden spredes giftige halvsandheder og hele løgne om Israel, som er fordummende og had-fremmende. Hun kan ikke ha' det!