Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Giv den bedste gave til Hanukkah, advent, jul eller nytår! Bliv MIFF-Danmarks medlem nummer 200.

Den daglige leder og redaktør, Dina Grossman - med banner!
Den daglige leder og redaktør, Dina Grossman - med banner! (privatfoto)
- og være med til at hverve andre medlemmer. Tænk hvis vi kunne komme over den "magiske" grænse på 300 medlemmer før 1. januar 2019?

Da den moderne stat Israel fejrede sin 70 års fødselsdag, var MIFFs gave til Jubilaren støtte til etablering af et nyt pro-israelsk arbejde i Danmark, ikke mindst ved lancering af hjemmesiden www.miff.dk. På knap otte måneder har MIFF i Danmark fået næsten 200 medlemmer. Vi ønsker at nå et godt styk over 300 til januar 2019, og meget gerne 1000 til Israels 71 års fødselsdag.

Der er vist lidt langt igen! Brug derfor muligheden for at tale om MIFF og hverve medlemmer, når du møder venner og familie i de kommende uger.

Fortæl dem om hvad MIFF står for, og om de mange gode grunde til at være medlem af MIFF Danmark, også selvom man evt. er medlem af en eller flere andre Israel-venlige organisationer. Fortæl dem hvad det koster per kalender år (resten af 2018 er inkluderet i 2019). Enkeltperson standard 200 kr. Familie standard 300 kr. Enkeltperson pensionist eller studerende 160 kr. Familie pensionist eller studerende 200 kr. Lad dem vide, at deres personlige data aldrig bliver delt med nogen uden for MIFFs administration. Lad dem vide, at der er muligheder for at være aktive, men også en ret til at holde sig i baggrunden.

Hjælp dem til at tilmelde sig via hjemmesiden

Eller skrive med – eller for dem til post@miffdk.local. Det er vigtigt at inkludere navn(e), fysisk adresse (postadresse), mobiletelefonnummer, e-mail adresse, medlemstype; husk at oplyse, om de ønsker et tillægs-abonnement til papiravisen på norsk – 175 kr. om året for 6 numre.

Fortæl det nye medlem, at vi sender en faktura ud til vedkommende via e-mail.

Og forresten – til dig, som støtter det jødiske folks ret til et nationalt hjemland, men som stadigvæk ikke er medlem – hvad venter du på?

Klik her for at blive medlem nu. Det tager kun få minutter.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem