Erklæring om MIFF Danmarks håndtering af persondata

Med Israel for freds håndtering af persondata – MIFF Danmark

Dine personlige oplysninger skal være sikre hos MIFF Danmark. Direktøren for vores søsterorganisation MIFF Norge er den øverste ansvarlige for håndtering af personoplysninger i henhold til lovgivningen om databeskyttelse, som beskrives af Datatilsynet.

I herværende erklæring beskriver vi hvilke slags personlige oplysninger, vi indsamler om vores registrerede (medlemmer, donorer og sponsorer, kunder, kursusdeltagere, abonnenter), hvordan vi indsamler og bruger personoplysninger og hvad disse skal bruges til.

Alle har ret til at vide, hvilke oplysninger vi har om dem, hvordan de behandles og af hvem. Alle har også lov til at få oplysninger rettet eller slettet, hvis de ikke er korrekte.  Denne erklæring forklarer derfor,  hvordan du får adgang til oplysningerne om dig.

Kontakt Med Israel for fred Danmark. Postadresse: Grevens Træer 4, 4220 Korsør E-post: post@miff.dk Telefon: 20 81 34 75

Formål med behandling af personoplysninger

MIFF anmoder om oplysninger i tilmeldings- og abonnementsskemaer samt i forbindelse med køb fra online butik (bogsalg), kursustilmelding og donationer.  Disse oplysninger anvendes for at kunne administrere forholdet med foreningens medlemmer, donorer og kunder.

MIFF behandler alle oplysninger om vores donorer – navn, adresse, telefonnummer, personnummer, og bidraget – strengt fortroligt. Oplysningerne bruges til at opfylde juridiske forpligtelser med en donor i henhold til skattelovgivning og regnskabslovgivning og til at understøtte indsamling af midler til MIFF.

Personoplysninger som behandles

De oplysninger, der behandles, er navn, adresse, fødselsdato, køn, telefonnummer og e-mail-adresse. De indsamlede oplysninger er relevante for formålet, og de holdes så præcist præcise og opdaterede som muligt.

I overensstemmelse med industristandarder har MIFF rutiner for hvordan vi lagrer registreringer og bestillinger, så medlemmer / donorer ikke modtager forespørgsler på måder de ikke ønsker.

Til faktureringsformål behandles bank- og kortoplysninger samt betalingshistorik. I overensstemmelse med artikel 9 i loven om personoplysninger (GDPR) behandler MIFF ikke nogen følsomme personlige oplysninger.

Hvorfor har vi lov til at behandle persondata?

MIFF registrerer og behandler nødvendige oplysninger om dig baseret på legitime interesser.

Hvor henter MIFF oplysningerne?

MIFF gemmer oplysninger om dig som du giver, når du melder dig ind som medlem, sponsor, eller abonnent, eventuelt  opdateret med den korrekte adresse / det korrekte telefonnummer fra offentlige registre. MIFF lagrer også information om de hverv man evt varetager lokalt eller centralt i organisationen.

Hvem leverer vi personlige oplysninger til?

MIFF viderformidler ikke persondata til tredjepart til kommerciel brug.

Adressedata deles med underleverandører for at muliggøre afsendelse af information fra MIFF (bl.a.  faktura for kontingent, avis og email-forespørgsler).

Såfremt MIFF Danmark opnår godkendelse efter ligningsloven, vil MIFF for donorer, som ønsker det, og som har opgivet personnummer, indrapportere kontingent og gaver til skattemyndighederne med henblik på at opnå fradrag.

KNIF Regnskab håndterer MIFFs medlems- og donor database. MIFF har sikret, at privatlivet sikres gennem en separat databehandlingsaftale med KNIF Regnskab.

Hvor længe opbevares oplysningerne?

Persondata gemmes i medlems- og donordatabasen, så længe du har et forhold til MIFF.

Ret til indsigt og korrektion

Du har ret til at kræve indsigt i samt korrektion eller sletning af personlige oplysninger, vi behandler om dig. Du har også ret til at kræve behandling begrænset, til at gøre indsigelse mod behandling og til at kræve retten til dataportabilitet. Du kan læse mere om disse rettigheder på Datatilsynets hjemmeside.

For at bruge dine rettigheder, bedes du kontakte os på post@miff.no (MIFF i Norge varetager al administration af MIFF Danmark).  Vi besvarer din forespørgsel hurtigst muligt og senest 30 dage. Vi vil bede dig om at bekræfte din identitet eller give yderligere oplysninger, før vi giver dig mulighed for at udøve dine rettigheder over for os. Vi gør dette for at sikre, at vi kun giver adgang til dine personlige oplysninger til dig – og ikke nogen der står ud for at være dig.  Du kan til enhver tid inddrage dit samtykke til at behandle personlige oplysninger. Den nemmeste måde at gøre dette på er at skrive til post@miff.no.

Klager

Hvis du mener, at vores behandling af personlige oplysninger ikke svarer til det, vi har beskrevet her eller at vi på andre måder overtræder overtræder lovgivningen om beskyttelse af privatdata, kan du klage til Datatilsynet.

Cookies 

Cookies er små tekstfiler, som placeres på din computer, når du downloader en webside, som f.eks. Miff.dk. Ved at få adgang til og hente oplysninger fra og/eller bruge tjenester på MIFFs hjemmeside accepterer du, at cookies placeres i din browser – da de fleste browsere er indstillet til automatisk at acceptere cookies. Hvis du ikke vil acceptere vores brug af cookies, kan du ændre indstillingerne i browseren så du trækker dit samtykke tilbage. Vi bemærker dog, at dette kan betyde, at tjenesterne på vores hjemmeside ikke fungerer optimalt.

MIFF bruger Google Analytics som et statistisk værktøj, en webanalysetjeneste fra Google, Inc. (“Google”). Google Analytics bruger cookies, der registrerer brugerens IP-adresse og giver oplysninger om den enkelte brugers online bevægelser. Eksempler på, hvad statistikken giver os svar på, er hvor mange mennesker, der besøger de forskellige sider, hvor længe besøget på hjemmesiden varer, hvilke websites brugerne kommer fra, og hvilke browsere der bruges.

Ingen af disse ​​cookies giver os mulighed for at koble information om din brug af hjemmesiden til dig som individ.

MIFF bruger Facebook Pixel til at forbedre interaktionen mellem Facebook og miff.no. Facebook Pixel måler trafik på tværs af Facebooks grænseflade og vores hjemmeside. Vi bruger data indsamlet af Pixel til at levere tilpasset indhold til dem, der besøger vores hjemmeside og til markedsføring på Facebook.

Sociale medier

Når du tilgår vores profiler i sociale medier som Instagram, Facebook og Twitter, tilføjes digitale spor. Disse medier har deres egne regler for behandling af dine personlige oplysninger, som du som bruger skal acceptere for at bruge deres applikationer. MIFF har ingen indflydelse på disse vilkår.