Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

MIFF Danmark – programerklæring

Conrad Myrland (MIFF, Norge) taler på fc4i-konferencen organiseret af Ministry of Strategic Affairs (Strategi-ministeriet) i Jerusalem 21. juni 2018. (Foto: Arsen Ostrovsky)
Conrad Myrland (MIFF, Norge) holder tale under fc4i-konferencen organiseret af det israelske ministerium for strategiske anliggender i Jerusalem, 21. juni 2018. (Foto: Arsen Ostrovsky)
Med Israel for fred (MIFF) har en særlig profil. Læs mere om hvem vi er og hvordan du kan støtte op om vores informationsarbejde for Israel.

Med Israel for fred (MIFF) i Danmark arbejder udfra samme principper og formål som MIFF i Norge – læs mere her.

MIFF har en særlig profil
MIFF har en helt særlig profil og med den støtte vi får fra MIFF i Norge kan vi invitere særlige gæstetalere til gavn for alle danske MIFF-medlemmer og Israel-venner.

Følg med i MIFFs aktiviteter her.

I kraft af MIFFs særlige profil kan vi udgive mere information om Israel
MIFF stræber efter at tegne så klart et billede som mulig af den aktuelle situation i Israel på miff.dk og på vores Facebook-side. MIFF vægter at tiltrække positiv opmærksomhed og nysgerrighed blandt de læsere som søger aktuel og saglig information om Israel på dansk. MIFF vægter at formidle israelernes opfattelse af den aktuelle situation i landet. MIFF slår et slag for sober og valid information om og fra Israel. MIFF vægter at modarbejde misinformation om Israel samt at søgemaskiner leder de søgende til miff.dk. Vi får ofte henvendelser fra danskere som har fundet frem til vores hjemmeside via internet-søgninger.

MIFF har specialiseret sig i at gøre kompliceret stof let forståeligt og tilgængeligt for alle
MIFF vil meget gerne hjælpe Israel-venner i deres arbejde for Israels sag – uanset om det er samtaler med venner, familie, kollegaer eller noget helt fjerde. Det er vores erfaring at folk ofte savner fakta og argumenter på dansk, vi anbefaler desuden også at følge med på miff.no.

Det kan være svært at finde de rigtige ord og billeder når du står midt i en samtale eller støder på urigtige eller løgnagtige informationer om Israel og det jødiske folk. Derfor har vi udgivet en del let overskueligt og kortfattet materiale med grafik og lidt tekst. Se mere her.

MIFF vægter at sørge for dansk oversættelse af korte videoklip og MIFF i Norge har udgivet mange korte informations-videoklip, interview og Zoom-møder – se dem alle her. MIFF er også aktiv på Instagram – se mere her

Hjælp MIFF med at hverve nye medlemmer

MIFF i Norge betaler indtil videre for de fleste af vores aktiviteter – tusind tak til de norske Israel-venner for det! På sigt skal vi kunne klare os selv.

I skrivende stund har vi knap 1.900 ”likes” på Facebook og omkring 550 medlemmer. Tusind tak til alle jer som støtter MIFF!

Vi vil gerne have endnu flere MIFF-medlemmer, her er hvordan du bliver medlem:

Tilmeld dig som MIFF medlem via miff.dk – du er også velkommen til at skrive til: rika@miffdk.local.

Hjælp MIFF med at fortsætte informationsarbejdet for Israel og det jødiske folk

Mange danske Israel-venner tør desværre ikke vise deres støtte offentligt af flere årsager. Netop derfor er det så afgørende at støtte op om MIFFs informationsarbejde om Israel og det jødiske folk. MIFF går altid forrest og tager “skraldet” når det er nødvendigt.

Du kan hjælpe MIFF på flere måder

Giv en gave til MIFF – alle midler går ubeskåret til vores arbejde til gavn for Israel. MIFF har ingen unødvendige udgifter på kontorleje eller administration.

Gaver kan overføres til bankkonto: 5290 9020945009 / Mobile Pay: 49739.

Tak for din støtte til MIFF!

Læs mere om frivilligt arbejde i MIFF her.

Læs om MIFFs persondatapolitik her.

Opdateret 15. juli 2020.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem