Hamas og Hizbollah vil forene den ‘islamiske ummah’ mod Israel – ifølge iransk nyhedsbureau

Har Irans strategi overfor Israel mon ændret sig efter eksplosionerne i deres atom- og missilanlæg?

På billederne ses plakater i Irak af lederne af Hamas, Hizbollah og den iranske revolutionsgarde. (Foto: @resistance_sa)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

Det iranske nyhedsbureau Tasnim News skrev lørdag om en ny alliance mellem terrororgruppen Hamas og den iransk støttet terrororganisation Hizbollah mod Israel i forbindelse med planerne om indførelse af israelsk suverænitet i dele af Vestbredden, det skriver avisen Jerusalem Post.

Læs MIFFs artikler om israelsk suverænitet i dele af vestbredden her, Læs MIFFs artikler om Hamas her, Læs MIFFs artikler om Hizbollah her.

Ifølge Tanzim News skrev Hamas’ leder Ismail Haniyeh til Hizbollahs chef Seyed Hassan Nasrallah, hvori han sagde at den palæstinensiske sag står over for “alvorlige trusler”.

Det lader ikke til Hamas og Hizbollah har koordineret deres fælles front mod Israel, hvilket artiklen i det iranske nyhedsbureau tyder på, skriver Jerusalem Post. Det iranske nyhedsbureau har tætte forbindelser til den iranske revolutionsgarde.

Læs MIFFs artikel om den iranske revolutionsgarde: – Vi venter bare på et påskud for at jævne Tel Aviv med jorden
.

Læs MIFFs artikel: Avis i Kuwait: – Israel bombede iransk raketproduktion med F-35 jagerfly.

Læs MIFFs artikel – Mossad har afværget flere iranske angreb mod israelske ambassader i Europa og andre dele af verden.

Ifølge Jerusalem Post er artiklen i det iranske nyhedsbureau vigtig, fordi den tyder på det iranske regime har ændret strategi i forhold til Israel. Iran har lidt et stort tilbageslag i sit missil- og atomprogram efter de seneste mystiske eksplosioner. Alligevel har det iranske regime været tilbageholdende med at beskylde Israel for angrebene eller true med gengældelse. Iran forsøger at indgå en større aftale med Kina og Iran vil også have sat en stopper våbenembargoen. Derfor er en ny krise med Israel ikke nødvendigvis i Irans interesse lige nu. Det ser ud til Iran i stedet forsøger at sætte gang i spændinger med Israel via Hizbollah og Hamas – den korte artikel i det iranske nyhedsbureau skal ses i den kontekst, ifølge Jerusalem Post.

“Det palæstinensiske folk er i stand til at konfrontere denne plan,” udtalte Hizbollah i en erklæring og opfordrede arabiske og muslimske nationer og “alle frie mennesker i verden til at handle hurtigt og stoppe besættelsens kontinuerlige aggression mod det palæstinensiske folk.”

‘islamisk ummah’ betyder det muslimske folk/den muslimske verden – Hamas og Hizbollah vil forene alle muslimer i kampen mod Israel.Tidligere artikelCorona-spredning har lukket hele kvarter i flere israelske byer
Næste artikelMyndigheder frygter Corona-spredning efter tætpakket demonstration
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.
Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)