– Vi venter bare på et påskud for at jævne Tel Aviv med jorden

Den tidligere leder af den iranske revolutionsgarde truer Israel.

Mohsen Rezaei siger Iran bare venter på et påskud til at angribe Israel. (Foto: Wikipedia)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

Mohsen Rezaei, tidligere leder af Irans revolutionsgarde, siger Iran bare venter på et påskud for at angribe Israel og “jævne Tel Aviv med jorden,” skriver Times of Israel. Truslerne kom i et interview med en Hizbollah-tilknyttet tv-station, hvor Rezaei beskyldte Israel for angiveligt at have hjulpet USA med at dræbe den iranske øverste general Qassem Soleimani.

På spørgsmålet om Iran ville følge op på truslerne om at angribe Israel i tilfælde af landet skulle komme i en væbnet konflikt med USA, var svaret klart og kontant:

-Det behøver du ikke være i tvivl om. Vi kommer garanteret til at jævne Tel Aviv med jorden. Vi venter blot på et sådant påskud, sagde Rezaei i tv-interviewet.

Den tidligere leder af revolutiongarden er i dag en højtstående iransk politiker samt rådgiver for Irans øverste leder Ayatolla Ali Khamenei.

-Hvis USA finder på noget, så kan vi bruge det som et påskud til at angribe Israel, fordi Israel spillede en rolle i general Soleimanis martyrdød, sagde Rezaei, der beskylder Israel for at tippet USA om hvor Soleimani befandt sig.

Soleimani blev dræbt i et amerikansk droneangreb i Bagdad den 3. januar.

Det er langt fra første gang Iran truer med at angribe israelske byer. I januar kom der trusler fra Iran mod den israelske by Haifa. Den israelske premierminister Benjamin Netanyahu reagerede på truslerne ved at advare om at der ville blive slået nådesløst ned på dem der vælger at angribe den jødiske stat.

-Vi står op mod dem som ønsker at dræbe os. Vi har beslutsomhed og styrke. Enhver som prøver at angribe os vil lide et knusende nederlag.

Ønsker du å våkne opp i et solfylt Tel Aviv? Med Norwegians direkterute er byen bare fem timer unna. (Foto: Bjarte Bjellås)
Den israelske by Tel Aviv har været genstand for adskillige trusler fra Iran. (Foto: Bjarte Bjellås)

Tidligere artikel– Israel er pålidelig, det er de palæstinensiske myndigheder ikke
Næste artikelPåstår Hamas vil stoppe med ballon-terror
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.