Saed Erziqat, leder af 60.000 palæstinensiske lærere støtter de palæstinensiske myndigheders (PA) trivialisering af Holocaust. Dine skattekroner er med til at finansiere vanviddet. (Foto: Skærmdump, PMW)

Vågn op Danmark! Ved du hvad dine penge går til?

Har danske politikere og medier ingen interesse i at danskernes skattekroner misbruges af de palæstinensiske myndigheder til trivialisering af Holocaust?

For få uger siden skrev MIFF flere artikler om at de palæstinensiske myndigheders (PA) præsident, Mahmoud Abbas, udløste en del løftede øjenbryn, da han under pressemøde med Tysklands kansler Olaf Scholz anklagede Israel for at “begå 50 Holocausts mod det palæstinensiske folk.

MIFF punkterede også PA’s Holocaust-løgn – mens to tredjedele af Europas jøder blev myrdet under Holocaust er den palæstinensiske befolkning vokset med 400%.

Verden over skrev medierne (inkl. eksempelvis DR og TV2) om at Tysklands kansler var chokeret over PA-præsidentens udtalelser: – Jeg væmmes over præsident Abbas’ udtalelser om at [Israel har begået “50 Holocausts”]. Især for os tyskere er enhver relativering af Holocausts særegenhed utålelig og uacceptabel.

Men chokket var åbenbart ikke større end at milliarderne fra Danmark og Tyskland fortsat strømmer ind i PA’s pengekasse…

Palestinian Media Watch (PMW) har igennem flere årtier fulgt med i hvordan PA og Fatah som kontrollerer PA, opildner, støtter, hylder og betaler til terror mod israelske børn, kvinder og mænd. Her er endnu et eksempel på hvordan PA opildner til terror og spreder Holocaust-trivialisering, betalt af de danske skatteyderes penge:

Her er hvad lederen af PA Teachers’ Union som repræsenterer 60.000 lærere – finansieret af Tyskland og EU (inkl. Danmark) sagde om Israels “Holocaust” mod palæstinenserne.

Se klip og oversættelse

“Der er sket massakrer mod det palæstinensiske folk som var værre end Holocaust”

“Den palæstinensiske Holocaust er ikke afsluttet… daglige foranstaltninger er Holocaust, der fornyes hver dag… i forsøget på at gøre mod vores palæstinensiske folk, hvad de gjorde mod [jøderne] i Tyskland”

“Det palæstinensiske folk har også været udsat for massakrer, der er værre end dem som jøderne i Tyskland oplevede”

“[Abbas] er den mest vidende person om besættelsen (dvs. Israel) og zionisme, fordi han skrev [en afhandling] om sammenligningen mellem zionisme og nazisme”

“Abbas… skrev om nazisme og zionisme, at de er to sider af samme mønt”

Saed Erziqat er leder af PA’s General Union af palæstinensiske lærere sagde ovennævnte på PA TV (som du er med til at finansiere via dansk PA-bistand). Han forstærkede således Abbas’ hadefulde ytringer. Ikke nok med det, hans ytringer blev inkluderet i brev skrevet på vegne af 60.000 palæstinensiske lærere, hvis løn betales af Tyskland og EU (inkl. Danmark). Det er altså hvad palæstinensiske lærer tror på og hvad de underviser palæstinensiske børn i, betalt af dine skattekroner!

Det bliver kun mere absurd af at både Tyskland og EU (inkl. Danmark) specifikt finansierer PA’s lærere for at undgå, at pengene går til terroropildning. Efter PMW præsenterede amerikanske og europæiske donorer for dokumentationen om at deres penge går til terrorløn til terrorister med israelske liv på samvittigheden, stoppede mange donorlande med at finansiere PA’s generelle budget for ikke at finansiere terrorlønningerne. EU og Tyskland valgte i stedet at finansiere lønningerne til PA’s lærer, fordi de mente at de dermed ville undgå at finansiere terroropildning.

Men igen viser den palæstinensiske virkelighed at overgå europæisk fantasi efter lederen af ​​PA’s General Union of Palæstinensiske Lærere, der som nævnt repræsenterer 60.000 lærere, afslørede at lærernes fagforening har vedtaget en hadideologi om relativisering af Holocaust og antisemitisme. Erziqat forsvarede Abbas’ anklager mod Israel om 50 Holocausts. Lederen af lærernes fagforening sammenlignede gentagne gange Israel med nazister og sagde, at det, Israel har gjort mod palæstinenserne, er “værre end Holocaust”:

“En velsignelse til hans ære [PA] præsident Mahmoud Abbas, han er den, der skrev om nazisme og zionisme, at de er to sider af samme mønt… da hans ære Præsidenten talte [i Tyskland] om [50 palæstinensiske] Holocausts benægtede han ikke, hvad der var med entiteten – og jøderne i Tyskland, han forsøgte snarere at vise, at det palæstinensiske folk også har været udsat for massakrer, værre end dem som jøderne i Tyskland oplevede… Vi i den palæstinensiske lærerforening sendte et brev til den tyske lærerforening, at der er sket massakrer mod det palæstinensiske folk, der var værre end Holocaust.”

Vært: “Og det sker nu, ikke i 1945.”

Erziqat: “Ja. Den palæstinensiske Holocaust er ikke afsluttet. Besættelsens (dvs. Israels) daglige tiltag er en Holocaust som gentager sig dagligt… Den forsøger at gøre mod vores palæstinensiske folk, hvad de gjorde mod [jøderne] i Tyskland… Han [Abbas] er den mest vidende person om besættelsen og zionismens tankegang, fordi han skrev [en afhandling] om sammenligningen mellem zionisme og nazisme. Derfor er han den person, der bedst forstår betydningen af ​​[denne] fortælling for verden.”

[Dagens officielle PA-tv-program, 20. august 2022]

Tysklands kansler fordømte Abbas’ udtalelser: »Jeg væmmes over de oprørende bemærkninger fra den palæstinensiske præsident Mahmoud Abbas. Især for os tyskere er enhver relativering af Holocausts særegenhed utålelig og uacceptabel.” [kansler Scholz’ Twitter-konto, 17. august 2022]

PMW har skrevet til Tysklands udenrigsministerium og EU og krævet, at de ophører med al finansiering og samarbejde med PA’s undervisningsministerium, indtil den antisemitiske leder af deres lærerforening er fjernet fra posten. Derudover skal fagforeningen fordømme de oprørende, antisemitiske og hadefulde udtalelser og trække brevet til Tysklands lærerforening tilbage og erklære, at de afviser alle nazistiske sammenligninger med Israel. Derudover bør EU (inkl. Danmark) og Tyskland tage skridt for at forhindre en gentagelse og kræve at PA inkluderer Holocaust-undervisning i deres skolepensum.

Den Internationale Holocaust Remembrance Alliance (IHRA) har defineret sammenligninger mellem nazisme og Israel som et eksempel på antisemitisme: “Sådan drages sammenligninger af nutidig israelsk politik med nazisternes.” Tyskland er blandt de lande som har vedtaget IHRA’s definition.

Danmark har ikke vedtaget IHRA’s definition af antisemitisme

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp