Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Den palæstinensiske “Holocaust”-løgn

Mens to tredjedele af Europas jøder blev myrdet under Holocaust er den palæstinensiske befolkning vokset med 400%.

Den 17. august skrev MIFF blandt andet: De palæstinensiske myndigheders (PA) præsident, Mahmoud Abbas, udløste en del løftede øjenbryn i går efter han under pressemøde med Tysklands kansler Olaf Scholz anklagede Israel for at “begå 50 Holocausts mod det palæstinensiske folk”

Men, det er ikke kun Abbas som kommer med den slags uhyrlige påstande, andre palæstinensiske ledere og andre kommer ofte med lignende beskyldninger i deres forsøg på at angribe og bagvaske Israel. Palestinian Media Watch (PMW), der igennem flere år har fulgt palæstinensiske medier tæt, kommer i det følgende med beviser taget fra PA som beviser at PAs Holocaust beskyldninger moed Israel er pure opspind uden hold i virkeligheden:

Under Holocaust myrdede nazisterne næsten to tredjedele af den jødiske befolkning i Europa. I 1933 levede der omkring 9.5 millioner jøder i Europa. Blot 17 senere, i 1950 var den jødiske befolkning faldet til 3.5 millioner. Den palæstinensiske befolkning i Judæa og Samaria (Vestbredden) og Gaza, er siden 1948 vokset med 400 %. I 1948 levede 1.010 millioner arabiske indbyggere (På daværende tidpunkt kaldte de sig ikke for palæstinensere) i områderne. I 2022 lever der over 5.3 millioner indbyggere i områderne.

Holocaust henviser til Nazitysklands beslutning om den “endelige løsning” (Endlösung) på det “jødiske problem” under Anden Verdenskrig – udryddelse af det jødiske folk. Nazisterne og deres håndlangere begik veldokumenteret industrielt mord på 6 millioner jøder.

I 1942 besluttede nazisterne under Wannsee konferencen gennemføre den “endelige løsning på det jødiske spørgsmål” – navnet nazisterne gav deres plan om at myrde alle jøder. Referatet fra mødet indeholdt en liste over europæiske lande og områder og antallet af jøder som levede der:

[Taget fra Yad Vashems hjemmeside, The World Holocaust Remembrance Center] 

Afsnit A på listen henviser til de lande som allerede var blevet besat af Tyskland
Afsnit B henviser blandt andet til neutrale lande og lande i krig med Tyskland.

På US Holocaust Memorial Museums hjemmeside står der blandt andet: – Ifølge American Jewish Yearbook levede der omkring 9,5 millioner i Europa i 1933. I 1950 levede der omkring 3,5 millioner jøder i Europa. [US Holocaust Memorial Museum, 29. august 2022]

Antallet af jøder i Europa faldt drastisk under Holocaust.

Hvordan ser det så ud med palæstinensernes befolkningsvækst? PA’s egne statistikker viser at Abbas, PA, Fatah og deres embedsmænd lyver når de beskylder Israel for at begå Holocaust mod palæstinenserne.

Lad os se nærmere på tallene:

Ifølge første rapport fra FN’s økonomiske undersøgelsesmission for Mellemøsten, offentliggjort kort efter afslutningen af ​​Israels uafhængighedskrig, november 1949 levede der 270.000 arabere i Gaza og 740.000 i Judæa og Samaria, i alt 1.010 millioner arabere.

Skøn over antal arabiske indbyggere i Gaza og Judæa og Samaria i 1967, før Israel befriede områderne fra Egypten og Jordans illegale besættelse af områder, tyder på at der kun skete lille befolkningsvækst i den arabiske befolkning i 1949-1967. Ifølge rapport fra FN’s konference om handel og udvikling i 1994, levede der mellem 1.230–1.350 millioner arabere i områder i 1967. Ifølge en folkeoptælling udført af Israel i 1967, levede der omkring 1.016 millioner arabere i områderne: »Befolkningsestimater umiddelbart før krigen i 1967 tyder på, at der ville have været 845-900 tusind arabere i Juæda og Samaria og 385-450 tusind arabere i Gaza. Den israelske folketælling fra 1967 rapporterede, at befolkningen i Judæa og Samaria og Gaza lå på henholdsvis 661.700 og 354.700 indbyggere.” [FN’s konference om handel og udvikling, “Befolkning og demografisk udvikling i Judæa og Samaria og Gaza frem til 1990”, 28. juni 1994]

Det vil sige at under 19 års jordansk besættelse af Judæa og Samaria og egyptrisk besættelse af Gaza, skete der kun en meget lille befolkningsvækst i den arabiske befolkning i områderne.

Da områderne kom under israelsk kontrol efter 1967-krigen og frem til PA blev oprettet i 1994/5, skete der en markant befolkningsvækst:

Ifølge statistikker offentliggjort i 1999 af PA Central Bureau of Statistics (PCBS), levede der i 1997 omkring 2.783.084 palæstinensere i Gaza og Judæa og Samaria – sammenlignet med 1.016.400 i 1967, jf. israelsk folketælling samme år.

Det vil altså sige at trods Abbas’ beskyldning om at Israel har begået 50 Holocuasts mod palæstinenserne i 50 år, var befolkningen vokset til 5.354.656 personer i 2022 ifølge PCBS:

Det vil også sige at mens den jødiske befolkning i Europa faldt drastisk som følge af Holocaust, er den palæstinensiske den palæstinensiske befolkning i Judæa og Samaria og Gaza siden 1948 vokset med knap400 %, den største befolkningsvæskt skete fra 1967 under israelsk kontrol (det skal bemærkes at Israel trak sig helt ud af Gaza i 2005 og siden 2007 har enklaven været under den iransk-støttet terrorgruppe Hamas’ kontrol. PA’s egne statistikker viser også at den palæstinensiske befolkning fra 1997 til 2022 næsten fordoblet sig selv med en nettovækst på 2.571.572 personer.

Væksten i den palæstinensiske befolkning afspejles tydeligt i PA’s fødsels- og døds statistik. Ifølge PA’s statistik var der i 2007-2020 1.864.403 levende fødte i “Palæstina” – det vil sige de forskellige PA-distrikter, inkl. områder under PA-kontrol, Hamas-kontrolleret Gaza og områder under israelsk kontrol (se PA’s statistik længere nede).

Til sammenligning registrerede PA i samme periode kun 167.886 dødsfald (se PA’s statistik længere nede).

PA’s egne statistikker fortæller således en helt anden historie end den Abbas medie august kom med fra Berlin under hans fællespressemøde med Tysklands kansler. PA’s statistikker viser således at der i perioden 2007–2020 blev født 1.696.517 flere palæstinensere end der døde. I hele perioden blev der født 10 gange flere palæstinensere end der døde.

Også blandt de arabere som lever i Israel er der sket en betydelig befolkningsvækst. I 1948 levede der omkring 160.000 israelske-arabere i Israel. Ultimo ​​2021 var tallet, ifølge Israels statistik vokset til 1.975 millioner personer.

Også blandt de såkaldt “palæstinensiske flygtninge” er der sket en befolkningsvæskt, ifølge den første rapport fra FN’s økonomiske undersøgelsesmission for Mellemøsten, nævnt ovenfor, lå antallet af arabiske flygtninge på 711.000 personer. Ifølge FN-agenturet (UNRWA): – Da agenturet begyndte sin operation i 1950, hjalp de omkring 750.000 palæstinensiske flygtninge.

Ultimo 2020, er der ifølge UNRWA over 5.7 millioner “registrerede flygtninge.”

Uanset hvilken statistik der tages udgangspunkt i, har PA’s Holocaust-beskyldninger mod Israel ikke hold i virkeligheden.

[PA Central Bureau of Statistics, 29. august 2022]
[PA Central Bureau of Statistics, 29. august 2022] 
 

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem