Terrorcelle med bombe standset ved sikkerhedshegnet på Golan

- Vi har stoppet fire terroristers forsøg på at placere eksplosiver i nærheden af ​​sikkerhedshegnet mellem Israel og Syrien, rapporterer IDF.
Terrorcellen i Twitter-klippet publiceret af IDF. (Skærmdump, Twitter)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

Lige før midnat søndag nat, meddelte IDF at de har uskadeliggjort en terrorcelle ved grænsehegnet på Golan. Ifølge IDF trængte terroristerne ind i den israelske side af grænsen.

Mandag morgen har IDF publiseret videoklip af terrorcellen og eksplosionen som standsede dem.

Specialstyrker som lå i baghold i nærheden af en IDF-stilling syd for Golan-højden opdagede en gruppe terrorister i færd med at placere eksplosiver langs grænsen. En IDF-styrke og fly åbnede ild samtidigt mod de fire terrorister i terrorcellen og ramte dem, melder IDF, ifølge Times of Israel.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Ingen indlæg at vise